Sowilo kérdése:
Laptopot szeretnék venni, lehetőleg olyat, amin elfut a Witcher 3 minimum, esetleg közepes beállítással. Milyet vegyek, linkelnétek valamit?
Figyelt kérdés
2015. jan. 23. 16:04
2/10 A kérdező kommentje:
300K fölé nem szeretnék menni.
2015. jan. 23. 17:18
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Csak akkor vegyél játékra laptopot, ha folyamatosan hurcolászni fogod.
5/10 anonim válasza:
Utolsónak igaza van. A laptop a lehető legrosszabb dolog játékra. Persze ha van rá kereted és tényleg elvinnéd magaddal akkor vedd azt.
6/10 A kérdező kommentje:
Tudom, jóval olcsóbb lenne az asztali gép, de sajnos nekem az nekem a jövő évtől kezdve nem lesz megoldható.
A választ köszönöm!
2015. jan. 24. 12:42
8/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyi értelme van ezt megkérdezni, de ezeknek kb. egy év alatt mennyit szokott ezeknek csökkenni az áruk? 10-20K körül tippelem. Csak azért kérdem, mert akkor úgy fogom tervezni a spórolást. :D
2015. jan. 25. 21:00
9/10 anonim válasza:
Fél-1 év alatt kifutnak és jön az új generáció. 1 év múlva ezt már nem lehet kapni.
10/10 A kérdező kommentje:
Áhá, értem! Akkor majd felteszem újra a kérdést, ha aktuális lesz. (vagy nem, ha addigra hozzáértővé válok)
2015. jan. 26. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!