Konzoloknál baj ha router más is csatlakoztatva van?
Figyelt kérdés
Tehát nálunk van 3 számitógép, és van egy router amin 4 csatlakozás van 3 már a számitógépeké, ha a 4. rácsatlakoztatom ethernet kábel segitségével a konzolomba az nem fog össze zavarodni a 3 számitógép hálózat miatt?2010. júl. 21. 23:48
1/3 Jovanny válasza:
Emiatt biztosan nem fog összezavarodni. Ha pl. xbox-od van, az ráadásul még windows is. :) Ellenben Nekem nem megy routeren keresztül a Live, csak direktben a modemről. Biztosan csak beállítás kérdése, és meg lehet oldani, ha ráfekszik az ember a témára, de a kérdésed alapján ne feküdj rá. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Ezzel most azt akarod mondani hogy én nem fogok érteni hozzá? Lenézel, mert úgy fogalmaztam meg hogy a lehető legértelmesebb legyen? Figyelj nekem még nem volt internetre kötve konzol, szóval nem tudom mi a szitu, csak azért kérdeztem meg igy, hogy mire számitsak majd ha megjön a konzol.
2010. júl. 22. 16:05
3/3 Jovanny válasza:
:D Dehogy nézlek ne! Ne legyen üldözési mániád! Leírtam a tapasztalatom, mármint hogy modemről megy biztosan, routerről nálam konfigurálgatás nélkül nem. Leírtam azt is, hogy nem fog összezavarodni, bár nem is értem a kérdés alapján, mi zavarodna össze, és miért. Ha van időd, nézd meg nyugodtan a router beállításait, és állítgasd el, hátha azzal is megy, legfeljebb reseteled, aztán újra belövöd a nethez. Live magyarországon hivatalosan nincs, ha lenne akkor is bannolva lennék, :) úgyhogy Én csak frissítéshez használom, tehát nincs mindig netre dugva. Na eleget ápoltam a lelked? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!