Mire kell figyelni wireless router vasarlasakor?
1. Hogy ugyanazt ne a legdrágább helyen vedd.
2. Ha minőségit veszel az nyilván drágább (Linksys), több beállítási lehetőség van, de olykor azokra semmi szükség..
3. Létezik már dupla sebességű is, de ha be sem jön annyi, vagy a fogadó sem tud annyit (ez még azért ritka) akkor felesleges..
Első vagyok..
Nekem TP-Link cuccaim vannak, sokan fanyalognak, de a családban van ca. 10 darab (router, Usb WiFi, Pcmcia WiFi stb.) mind hibátlanul megy..
Itt a "legbonyolultabb" az Adsl-WiFis router hibátlanul megy..
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:04
A hozzászoló egy nagyon jó dolgot vetett fel: a linux firmware-t. Én is ilyen routert használok. Tudod mi a jó benne? Az, hogy fityeg rajta egy vinyó amire éjjel nappal töltődnek a dolgok. Nem kell az egész gépet bekapcsolva tartani, nem zajos és távolról tudom irányítani. Pl a munkahelyemen napközben beállítom, hogy este mit akarok nézni és addig letölti.
Egészen pontosan mit akarsz? Mit ez előző hozzászólók megjegyezték több szempont van. Ha gyors WiFis eszközeid vannak akkor olyan érdemes venni ami ismeri az N osztályt, ha pedig nagy szélessáv áll rendelkezésedre akkor a gigabites portok sem éppen hátrányos szerkentyűk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!