Hogyan tehetem védetté a routeremet ha a modem és a router közvetlenűl van összekötve? És nincs egy fő géphez csatlakoztatva.
Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 12:41
1/4 anonim válasza:
Mármint hova van közvetlenül bekötve? Az internetszolgáltatóhoz? :)
A router dolga a védelem, otthoni viszonylatban felesleges azt is védeni. Állítsd be rajta a lehető legerősebb titkosítást (az újabb routereknél ez a WPA2), esetleg MAC-address szűrést, ennél többet felesleges tenned.
2/4 anonim válasza:
Egyik ismerősöm úgy tette védetté a routerüket,hogy egy lelakatolható faládából üzemeltette,de ezt leginkább a piszok kölkei miatt mert azok mindig elbabrálták neki.
3/4 A kérdező kommentje:
őőőhh hát igazából elromlott az asztali pc és a router segitségével netezem mert nem szeretem ha a laptop helyhez van kötve,de mindig rá csatlakozik más is.:S és ezt nem tom kiküszöbőlni.Tudom,hogy hülye kérdés na,de nekem ez nem megy:D:S
2010. febr. 6. 17:00
4/4 anonim válasza:
Szal a Wifi kpcsolatodat akarod levéden? Akkor tedd azt amit az első válaszadó mondott, ennek a leírását hogy hogyan kell megtalálod a használati utasításban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!