Hozzáértő szerint ez megéri vagy mit ajánlana?
Link az első kommentben.
Mik és milyen szinten működhetnek ezen?
Ne vásárolj semmit ebből a boltból, nagyon nem ajánlott, itt valaki leírta, hogy miért:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-..
Kicsit meglep, hogy a CPU kettővel ezelőtti generációs, míg a videokártya a legújabb.
Én SSD-vel, merevlemez nélkül venném. És DVD-író nélkül, ha már itt tartunk.
Az árát megéri. Belépő szintű gép, az 5 év múlva kiadott játékokat már nem biztos, hogy élvezhetően fogja tudni futtatni, a maiakkal el kell bírnia.
Hűű... Nagyon köszönök minden hozzászólást főleg annak a kommentelőnek aki a kritikás kérdést belinkelte. Elég volt belőle kb 15 sort elolvasnom, biztos nem fogok tőlük ill tőle vásárolni. Sajnos vannak ilyen univerzális kontárok.
Én engem is megtévesztett volna a honlap, bár kicsit fura volt. Lehet a végén az lesz megpróbálok én összeszerelni egy gépet. Az se lehet olyan túl bonyolult, csak pontosan tudnom kéne miket kell hozzá venni. Nagyon elrontani nem lehet szerintem semmit, ha az alkatrészek kompatibilisek egymással és van netes, esetenként vannak pl youtube videók is ilyenről, de azért félek is tőle, mert nem olyan olcsó hogy esetleg valami hibázás miatt elrontsak valamilyen alkatrészt.
Ami nagyon érdekel és ez is visszatart a döntéstől, hogy a még meg nem jelent GTA 6nak majd vajon milyen lehet a gépigénye, ha most állítanêk össze olyan gépet amin minden optimális fpsel megy, akkor vajon hogy állítsam össze, hogy elég legyen ahhoz valamit újítani rajta és nem egy új gépet összeállítani. ( Úgy tudom nagyon nagy lesz a gépigénye a nagy nyílt pálya és a grafika miatt. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!