Nagy Hifisták! Milyen zenelejátszási célokat szolgáló médialejátszó beszerzését javasoljátok?
Figyelt kérdés
Mi a javaslatotok arra, ha olyan, csak zenefájlokat lejátszó médialejátszó beszerzése a célom, amely gond nélkül beilleszthető egy hagyományos sztereó rendszerbe, úgy, hogy ne kelljen sem okostelefonon, sem pedig LED tévén keresztül kezelni? Tehát van egy saját, 2-3 méter távolságból is viszonylag jól látható kijelzője, és csatlakoztatható hozzá merevlemezes tároló (vagy esetleg van is neki). Árban kb. fél millió Ft-ig bezárólag.2020. jan. 3. 08:43
1/4 anonim válasza:
Én egyszer akartam venni egy hifi boltban ilyen kütyüt. Maga az eladó beszélt le róla..., mondván kipróbálták ezeket kollégáival, és meg sem közelíti a hagyományos CD lejátszók hangzását, de egy jobb tulajdonságú (4Hz-20 kHz, 115 dB, 0,0025%) DVD lejátszóét sem.
Persze - nem cikizés képen -, mp3-ra, aac-re tökéletes, de flac-wav esetén elvérzik.
2/4 anonim válasza:
Persze 500 E Ft-ért lehet kapsz valami jót, Denon boltokba érdemes bemenni, vagy egyéb Hi-Fi boltba igazán tanácsért, ahol ezket meghallgatják, tesztelik stb...
3/4 A kérdező kommentje:
#1! Köszönöm a hozzászólásod! Igen, hasonlóak a tapasztalataim nekem is, eddig még nem hallottam olyan kütyüt amit jobbnak hallottam volna a régi jó felsőkategóriás Philips CD játszóknál. Meg az is elgondolkodtat, hogy amikor erősítőt vettem az Audiophile Kft-nél, ott sem médialejátszókról demóztak, hanem mezei' CD lemezről. Pedig már lassan 40 éves technika...
2020. jan. 3. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!