Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nagy High End-esek és audiophi...

Nagy High End-esek és audiophilek! Milyen zenelejátszási célokat szolgáló médialejátszó beszerzését javasoljátok?

Figyelt kérdés
Mi a javaslatotok arra, ha olyan, csak zenefájlokat lejátszó médialejátszó beszerzése a célom, amely gond nélkül beilleszthető egy hagyományos sztereó rendszerbe, úgy, hogy ne kelljen sem okostelefonon, sem pedig LED tévén keresztül kezelni? Tehát van egy saját, 2-3 méter távolságból is viszonylag jól látható kijelzője, és csatlakoztatható hozzá merevlemezes tároló (vagy esetleg van is neki). Úgy kb. fél millió Ft-ig bezárólag. Egyszerű, a kezdők számára is jól érthető, sallangmentes válaszokat várok és a trollkodók kérem máshol legyenek szívesek kiélni magukat.

2019. dec. 26. 19:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%

A helyes, igényes írásmód: audiophile-ek.

Ennek indoka a nem ejtett "e", ilyenkor ugyanis előírt a kötőjel.

Vagy esetünkben lehetséges egyszerűen, majomkodás nélkül, a magyarított változat használatával is kifejezni mondandónkat: audiofilek.

2019. dec. 26. 22:19
 2/20 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés, de ha ekkora örömet okozott kioktatni, akkor ez legyen a legnagyobb örömöd a hátralévő, szánalmas kis életedben.
2019. dec. 27. 08:44
 3/20 anonim ***** válasza:
0%

Miért, szerintem nagyon humoros voltam. Sallangmentes is.

Legalábbis, én jót röhögtem a válaszodon, méregzsák.

2019. dec. 27. 09:11
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj én összeraktam egy HTPC-t. Kerestem egy kijelzős távirányítós házat, aztán egy felső kategóriás alaplapot bele, processzor elég bele egy I3 vagy I5, meg 16Giga ram egy ssd meg egy wincsi, nekem egy 4 terás wincsi, meg egy 256-os ssd van benne, bőven elég.

Win10 fut rajta, meg a Kodi nevezetű média center progi.

A hűtésekből meg a tápból szintén a legcsendesebbek között kell keresgélni és úgy opciózni a biosban hogy kis terhelésen, azaz mondjuk zene hallgatásnál silent módban menjenek.

HDMI-vel csatlakozik nekem egy Denon AVR-X6500H erősítőhöz, meg vagyok vele elégedve.

2019. dec. 27. 09:16
 5/20 anonim ***** válasza:
25%
Kedves #3. Az a nagy helyzet, hogy nem voltál humoros. Sajnálom, hogy közölnöm kellett ezt a szomorú hírt.
2019. dec. 27. 11:19
 6/20 anonim ***** válasza:
0%

# 5

Jó, de ezért fontos volt bejelentkezni a másik nicken? Kicsit átlátszó, nem gondolod? Vagy ennyire mellbevágó volt a kis viccem?

Nézd, ez intelligencia kérdése.

Nem vagyunk azonos szinten, ez ilyen dolog.

2019. dec. 28. 08:15
 7/20 anonim ***** válasza:
66%
Milyen másik nicken? Na jó, már erre az oldalra se lehet jönni anélkül, hogy megvádolják az embert valami sz*rsággal. :'D Nem, nem ugyanaz vagyok, csak cseszte a szemem a stílusod. Ennyi. Élj boldogan a tudatban, hogy mekkora humorzsák vagy, és hogy lelepleztél egy a gyakorira duplan regisztralt embert.
2019. dec. 28. 13:44
 8/20 anonim ***** válasza:
0%

Mindegy, akkor is érvényes, ha eszed lenne, azt néznéd: igazam van, vagy igazam van?

De nem, ismerem az ilyet... Buta vagy, ennyi.

2019. dec. 28. 14:00
 9/20 anonim ***** válasza:
25%
Tévedsz. Pont.
2019. dec. 28. 15:59
 10/20 A kérdező kommentje:
#1, #3 és 6-os! Micsoda szánalmas kis, ócska driod vagy! Egyáltalán nem vagy intelligens, csak annak képzeled magad, kis ócska proli. Neked az a bajod, hogy nem hogy félmillád nincs egyetlen egy hifi készülékre, de még egy autóra sem tellik ennyi, ezért fikázod itt a jobb módúakat. Az irigység a proletárok legnagyobb erénye.
2019. dec. 29. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!