Nagy High End-esek és audiophilek! Milyen zenelejátszási célokat szolgáló médialejátszó beszerzését javasoljátok?
A helyes, igényes írásmód: audiophile-ek.
Ennek indoka a nem ejtett "e", ilyenkor ugyanis előírt a kötőjel.
Vagy esetünkben lehetséges egyszerűen, majomkodás nélkül, a magyarított változat használatával is kifejezni mondandónkat: audiofilek.
Miért, szerintem nagyon humoros voltam. Sallangmentes is.
Legalábbis, én jót röhögtem a válaszodon, méregzsák.
Figyelj én összeraktam egy HTPC-t. Kerestem egy kijelzős távirányítós házat, aztán egy felső kategóriás alaplapot bele, processzor elég bele egy I3 vagy I5, meg 16Giga ram egy ssd meg egy wincsi, nekem egy 4 terás wincsi, meg egy 256-os ssd van benne, bőven elég.
Win10 fut rajta, meg a Kodi nevezetű média center progi.
A hűtésekből meg a tápból szintén a legcsendesebbek között kell keresgélni és úgy opciózni a biosban hogy kis terhelésen, azaz mondjuk zene hallgatásnál silent módban menjenek.
HDMI-vel csatlakozik nekem egy Denon AVR-X6500H erősítőhöz, meg vagyok vele elégedve.
# 5
Jó, de ezért fontos volt bejelentkezni a másik nicken? Kicsit átlátszó, nem gondolod? Vagy ennyire mellbevágó volt a kis viccem?
Nézd, ez intelligencia kérdése.
Nem vagyunk azonos szinten, ez ilyen dolog.
Mindegy, akkor is érvényes, ha eszed lenne, azt néznéd: igazam van, vagy igazam van?
De nem, ismerem az ilyet... Buta vagy, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!