Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nagy High End-esek és audiophi...

Nagy High End-esek és audiophilek! Milyen zenelejátszási célokat szolgáló médialejátszó beszerzését javasoljátok?

Figyelt kérdés
Mi a javaslatotok arra, ha olyan, csak zenefájlokat lejátszó médialejátszó beszerzése a célom, amely gond nélkül beilleszthető egy hagyományos sztereó rendszerbe, úgy, hogy ne kelljen sem okostelefonon, sem pedig LED tévén keresztül kezelni? Tehát van egy saját, 2-3 méter távolságból is viszonylag jól látható kijelzője, és csatlakoztatható hozzá merevlemezes tároló (vagy esetleg van is neki). Úgy kb. fél millió Ft-ig bezárólag. Egyszerű, a kezdők számára is jól érthető, sallangmentes válaszokat várok és a trollkodók kérem máshol legyenek szívesek kiélni magukat.

2019. dec. 26. 19:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

"...ócska driod vagy!"

Mi az a "driod"?

Amúgy kár fantáziálnod, pont a vállalkozásomnak köszönhetően érek rá netezgetni naphosszat, mert én már rég megteremtettem, amit kell.

Te mennyit trógerolsz naponta, főnökeid uralma alatt?

Tipikus képzelődő félnótás... Annyira tudtam, hogy nem sok eszed van.

2019. dec. 29. 10:28
 12/20 A kérdező kommentje:
Te meg a vállalkozás... Álmodik a nyomor prolikám. Egy vállalkozó nem kötözködik ok nélkül, csak úgy passzióból, hanem arra törekszik, hogy neki is minél több jusson az anyagi javakból. Nem ér rá ilyen primitív módon viselkedni mint te.
2019. dec. 29. 11:05
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

Ennyire hülyének nézel, hátha beírom az adószámom?

Csak engem igazolsz, ismerem a hozzád hasonlókat. Képzelődés nagyon megy, valóságot érzékelni, azt már nem.

2019. dec. 29. 11:16
 14/20 A kérdező kommentje:
Kit érdekel az adószámod te nyomorult féreg? Tudhatnád, hogy a pénz nem boldogít, csak ha van.
2019. dec. 29. 11:36
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Egy gond van (neked), hogy így online az intelligencia számít.

Szavakkal én nem tudom bizonyítani, hogy rosszindulatú képzelgéseiddel mennyire mellélőttél.

De szavakkal te már bizonyítottad, hogy szellemileg egy rongy vagy kisöreg.

Hazudtál is valószínűleg, te voltál a másik beszóló is.

2019. dec. 29. 12:22
 16/20 A kérdező kommentje:
Szellemileg rongy az anyukád, aki világra "anyagcserélt" egy ilyen ócska, nyomorult hulladékot, mint te.
2019. dec. 29. 14:05
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Anyám remélem látja fentről, hogyan beszélsz és szól majd pár szót az érdekedben Szent Péternél.

Tudod, ő a portás odafent.

2019. dec. 29. 14:30
 18/20 Isti1976 ***** válasza:
100%

Nekem hasonló árban a következő a rendszer, szerintem ennél jobbat nem fogsz tudni összerakni ennyiből. Viszont a mobiltelefonos vezérlését (nem a zeneszám adat továbbítást, csak a vezérlést) nem fogod megúszni, mert a jó streamerek annyira sokoldalúak, hogy nem tudod 2m-re a kijelzőre kirakni a funkcióit.

Stremaer; Allo USBridge Signature (kb 70eFt), ezzel később tudsz Equalizeres szoba korrekciót is csinálni, amit egyébként a streamerek 95% nem tud és nagyon sokat javít a hangzáson. Mobilról vezérelhető pl Volumio ingyenes szoftverrel. Van rajta USB a tárolt zenéidnek pl pendriveról, vagy a Volumio tud Tidal stb-t streamelni, dughatsz bele bluetooth eszközt, szóval sokoldalú. Érdemes hozzá megvenni az Allo Shanti tápegységet, nagyon megéri az árát (60eFt). Az Allo oldalán a rendeléskor a kuponhoz ha beírod hogy "ROON10", adnak 10% kedvezményt.

Az, hogy ez a kettő együtt kb 130eFt ne tévesszen meg, szerintem ma ennél nincs jobb minőségű és tudású streamer a piacon.

Különálló D/A konverter a streamer után kötve; hogy ha lesz jobb, tudd cserélni, ne kelljen a streamer részt is eladni. Itt a Topping D90 újonnan 700$ ami nagyon megéri az árát, vagy a Matrix X-Sabre Pro-t javaslom ez használtan 400eFt körül beszerezhető. A kettő közül a Matrix DAC 3 éve jelent meg de ezt mérték a legjobbnak 220 D/A konverter közül 2019-ben, az ES9038Pro chip legjobb implementációja. A Topping nemrég jelent meg, már AK4499-es chippel dolgozik, minimálisan tud kevesebbet és újban is belefér a keretedbe. Nekem pl a Matrix van és megfelelő erősítővel/hangfallal egy csoda, de a kettő között nem hiszem lenne hallható különbség.

Tudom ez nem pontosan a kérdésedre válaszol, de én így raknám össze, figyelembe véve, merre tart a világ

2020. márc. 15. 18:27
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a nagyon hasznos választ!
2020. márc. 16. 09:38
 20/20 Isti1976 ***** válasza:
100%

nincs mit

Illetve éppen ma láttam ezt, ami hasonlít arra amit keresel, de picit drágább, mondjuk cserébe erősítő is van benne, meg média center funkció;

[link]

Nem tudok róla semmit, de a kijelzőt kimaxolták, az biztos. Elvileg HDD beépíthető, a D/A konverter chip nem a legutolsó széria, de ha jó az implementációja, akkor lehet a végeredmény jó (és a legmodernebb chipnél is lehet trehány a megvalósítás)

Mondjuk csak akkor venném meg, ha találsz róla valahol egy független mérést/tesztet, nagyon sok csillogó, de rosszul szóló dolgot árulnak HiFi-s cégek.

2020. márc. 17. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!