Miért nem szól az 5.1 -es házimozim? Tipus: LG DVD HOME CINEMA DH4530
Kaptam nagybátyámtól egy LG.5.1-es házimozit, amit összedugtam és összekötöttem a számítógépemmel.
Piros és fehér RCA kábelt dugtam az erősítő részébe, a zöld és a kék jack-et pedig a számítógépembe.
Csak a jobb és a bal oldali elülső sogárzó szól, valamint a mélyláda. A center és a két hátsó megsem mukkan.
Az alaplapom nem tudom, hogy támogatja-e az 5.1-et.
Ez a típusa: Gigabyte Z370P D3
Valaki tudna segíteni?
Sztereó bemenetre adtál sztereó jelet és sztereóban szól?
Ne lepődj meg.
Legfeljebb a "házimozi" menüjében tudod kiterjesztettre állítani, de az nem lesz valódi 5.1.
"Piros és fehér RCA kábelt dugtam az erősítő részébe
a zöld és a kék jack-et pedig a számítógépembe."
az 5.1 az ugye 6 hangszóró.
A piros és fehér az meg kettő kábel.
Látod a problémát?
ja és ne kiabálj!
Bekötöttem az 5 hangfalat és az 1 mélyládát az erősítőbe.
Az erősítőn van 3 RCA csatklakozó. Egy fehér egy piros és egy sárga. A sárga nem kell mert az a videónak való. A fehéren és a piros RCA kábelt beledugtam az erősítőbe. A kábel másik végén van egy kék és egy zöld 3,5mm jack dugó. Ezeket beledugtam a gépbe.
Eddig jutottam. De nem jó, mert csak a két front sugárzó szól, és a mélyláda. Milyen csatlakozót vegyek vagy mit csinájak, hogy végre jó legyen.
Írtam már (#1-2), hogy mit tehetsz.
Nem írtam, hogy mit vásárolj: semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!