Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem szól az 5.1 -es...

Körtemag kérdése:

Miért nem szól az 5.1 -es házimozim? Tipus: LG DVD HOME CINEMA DH4530

Figyelt kérdés

Kaptam nagybátyámtól egy LG.5.1-es házimozit, amit összedugtam és összekötöttem a számítógépemmel.

Piros és fehér RCA kábelt dugtam az erősítő részébe, a zöld és a kék jack-et pedig a számítógépembe.

Csak a jobb és a bal oldali elülső sogárzó szól, valamint a mélyláda. A center és a két hátsó megsem mukkan.

Az alaplapom nem tudom, hogy támogatja-e az 5.1-et.

Ez a típusa: Gigabyte Z370P D3

Valaki tudna segíteni?

2020. jan. 2. 14:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Sztereó bemenetre adtál sztereó jelet és sztereóban szól?

Ne lepődj meg.

Legfeljebb a "házimozi" menüjében tudod kiterjesztettre állítani, de az nem lesz valódi 5.1.

2020. jan. 2. 14:21
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Visszatérő kérdés egyébként, ezeken a kacatokon nincs 5.1 bemenet.
2020. jan. 2. 14:22
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

"Piros és fehér RCA kábelt dugtam az erősítő részébe

a zöld és a kék jack-et pedig a számítógépembe."

az 5.1 az ugye 6 hangszóró.

A piros és fehér az meg kettő kábel.

Látod a problémát?

ja és ne kiabálj!

2020. jan. 2. 14:31
 4/17 anonim ***** válasza:
2020. jan. 2. 14:52
 5/17 A kérdező kommentje:

Itt vannak képek: [link]

Hátha segítenek egy kicsit.

2020. jan. 2. 16:32
 6/17 anonim ***** válasza:
2020. jan. 2. 16:37
 7/17 A kérdező kommentje:

Bekötöttem az 5 hangfalat és az 1 mélyládát az erősítőbe.

Az erősítőn van 3 RCA csatklakozó. Egy fehér egy piros és egy sárga. A sárga nem kell mert az a videónak való. A fehéren és a piros RCA kábelt beledugtam az erősítőbe. A kábel másik végén van egy kék és egy zöld 3,5mm jack dugó. Ezeket beledugtam a gépbe.

Eddig jutottam. De nem jó, mert csak a két front sugárzó szól, és a mélyláda. Milyen csatlakozót vegyek vagy mit csinájak, hogy végre jó legyen.

2020. jan. 2. 16:55
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Írtam már (#1-2), hogy mit tehetsz.

Nem írtam, hogy mit vásárolj: semmit.

2020. jan. 2. 16:59
 9/17 anonim ***** válasza:
71%
Kösd tv-re vagy monitorra, menüben állítsd be, hogy szétpakolja valahogy. Ha elakadsz, akkor a típus+használati utasítás a google keresőkifejezés.
2020. jan. 2. 17:00
 10/17 anonim ***** válasza:
71%
RealTek ALC887 ilyen hangkártya van benne, a driver mellett szokott lenne egy segédprogram is amivel belehet állítani a hangszórók számát meg sok már lehetőséget, azt a programot keresd meg a gépeden vagy töltsd le.
2020. jan. 2. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!