Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Asus notebookomba nem tudok...

Asus notebookomba nem tudok belépni. Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
A notebookot még kb 3 éve kaptam, már akkor sem tudtam rajta használni az internetet. Akkor hagytam mert nem igazán volt rá szükségem. Most újra előkerült, és jelszót kér, mert én régebben "nagyon titkos infókat" tároltam rajta, amit jelszóval kellett védeni. Természetesen a jelszót elfelejtettem, de nagyon szeretnék ismét belépni a notebookba. Nincs esetleg valamilyen mesterkulcs, vagy valahogyan nem lehetne újratelepíteni a gépet? Az adatok rajta nem fontosak, szóval az se baj ha elvesznek!

2019. dec. 7. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem a notebookba nem tudsz belépni, hanem az operációs rendszerbe. Ha nem fontosak a gépen lévő adatok, telepítsd újra a rendszert! Ha esetleg a BIOS-t (UEFI-t) vagy a merevlemezt védted le jelszóval, az más.
2019. dec. 7. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha hozzá volt kötve az outlook fiókod azzal is be tudsz lépni. Esetleg biztonsági kérdés vagy valami. Nézd végig az opciókat amiket fel tud ajánlani.

Ha kell róla valami adat akkor egy live linux pendrive-ot csinálsz, betölteted. Egy másik pendrive ra másolsz mindent ami fontos és kész.

Újra rakni meg újra tudod bármikor, ha tényleg nem a biost kódoltad.

2019. dec. 7. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:

"valahogyan nem lehetne újratelepíteni a gépet? Az adatok rajta nem fontosak,"

akkor mi a probléma?

újra kell húzni oszt jóvan.

pendrájvról telepíteni kell rá... amit akarsz. 95, 98, xp, 7, 8, 9, 10, 11...

2019. dec. 7. 23:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segírdéget, sikerült belépnem, nem tudom, hogyan de megvan😅
2019. dec. 8. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!