MTV vezeték nélküli fejhallgató milyen minőségű?
Sziasztok,
Vett már valaki az OMV kútun most kapható vezeték nélküli fejhallgatóból? Milyen a minősége, megéri megvenni?
Ez engem is érdekelne, illetve bt hangszóró is...
Esetleg gyártóról tudni vmit?
Én vettem ma egyet, már régóta vadászok egy ilyen fülesre, de sajnálok rá kiadni 15-20 ezreket. Nincs semmi gyártóra utaló dolog, se típusszám a terméken, dobozon, vagy a papírján! Made in China, és valami olasz cég forgalmazza.
A kidolgozás minősége nem az igazi, olcsó műanyag hatása van, Wish-es 560Ft + posta kategória, (már többet kipróbáltam) Viszont azokhoz képest szebben szól, de azért a hangminőségtől így sem dobtam el az agyam. Van basszus, közepek, magas nem sok. Kicsit tompán szól. A fülbedugó szilikon közül valahogyan egyiket sem találtam túl kényelmesnek. (néha sercegő hangot hallani, gondolom ez a wireless dolgok miatt van) Hogy hasonlítsam is valamihez; Mi Earphone Basic vezetékes fülesnek a nyomába sem érhet hangminőségben, pedig az is csak 2500Ft-os kategória.
Szerintem nem érte meg a 4 ezret, megy a fiókba a többihez.
(esetleg az autóban fogom tartani, telefonálni)
Tudom régi kérdés, de összességében nem annyira jó. Minősége, basszusa úgy elmegy, de hallgattam már jobbat is. Akkumulátora pár órát bír, gyakran kell tölteni.
Apropó töltés: a lemerülés jelzést nem tudom, milyen agyament találta ki, de hogy "felélénkít", az biztos: 20%-tól kezdve PERCENKÉNT 3 (egymásutáni) erőteljes csipogást ad ki (még ha a hangerő akár a legalacsonyabbon van), így a zene élvezhetetlen a jelzések miatt.
Erőteljes alatt értsd azt, hogy legelőször majdnem ugrottam egyet a székről, mikor lejátszotta. Ha azt mondod, jó, később töltöd, és számítasz a csipogásokra, akkor is okoznak "meglepetést". Amúgy USB-n gépben kb. egy óra alatt feltölt.
Nem érdemes megvenni, kicsit gyűjts normális minőségűre, sokkal jobban megérik a márkás fejhallgatók, mint ez a noname.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!