Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tudtok olyan vezeték nélküli...

Tudtok olyan vezeték nélküli jack dugóval rendelkező fejhallgatót, amelyet gépre is, utcára is használhatnám?

Figyelt kérdés
15.000 ft alatti (vagy kicsivel feljebb) fejhallgatót keresek a neten, de olyat, aminek van basszusa, és jó a minősége. Haverom vett Skullcandy hesh 2-őt leárazva, és szeretnék én is egy jó fejhallgstót, mivel konditeremben spotifyt akarok hallgatni, gépre bekötve egy külön jackel meg skypeolni és játszani meg videót nézni. Szóval tustok olyan márkát, terméket, ami pompás lenne?

2019. ápr. 21. 19:46
 1/2 A kérdező kommentje:
Jó rendben, akkor 30.000-ig,nagyon maximum 40.000-ig ha nagyon szuper a fejhallgató
2019. ápr. 23. 17:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Tessék, itt van egy (szerintem) tökéletes választás:

Pioneer SE-MS7BT. (Több fejhallgatót is kerestem, de nem igazán találtam olyat, ami teljesen megfelelt volna az igényeidnek.)

Bár nem említi, van rajta 3,5mm jackdugó is.

[link]

2019. ápr. 23. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!