Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen vezeték nélküli fülhall...

Milyen vezeték nélküli fülhallgatót vegyek sportoláshoz?

Figyelt kérdés
Eddig vezetékes fülhallgatót használtam, de elegem lett a vezetékből, zavar sportolás közben. Szeretnék venni egy vezeték nélküli fülhallgatót, kifejezetten sportoláshoz (futás, kondis erőnléti edzés, stb.). Gondolom sosem lesz a vezeték nélkülinek olyan hangzása, mint egy vezetékesnek, de annyira nem zavar. Ti melyiket ajánljátok? Gondolom itt is érvényesül a minél drágább, annál jobb elv. Max 20.000 Ft-ot gondoltam rá kiadni.

2019. okt. 9. 08:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk jbl bt500, de kinek mi, érdemes kipróbálni, mert mindenkinek más a jó hangzás/más zenét hallgat.

Bár en nem ajánlanám a Bluetooth-os fejhallgatókat,egy csomó haverom mondott már rossz véleményt róluk, mert mindig elromlik rajta a Bluetooth. De tudom sportoláshoz sokkal kényelmesebb.

2019. okt. 9. 17:15
 2/2 Laylah ***** válasza:
100%

Nekem ilyen van, tavaly kaptam karácsonyra. Bár nincs túl sokat használva, de az üzemideje is jó, kibírt egy görög buszos utat töltés nélkül (kb. 2 nap). Nem számolgattam, mekkora a max. üzemideje, főleg, mert mint írtam viszonylag ritkán használom, így még ritkábban kell töltenem is. Semmi panaszom nincsen rá.

[link]

2019. okt. 24. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!