Van egy Redmi Airdots fülesem. A mai nap elkezett halkabban szólni a bal oldala, pedig eddig semmi gind nem volt vele. Teljesen fel is van töltve és a párosításkor sincs semmi probléma. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Reggel semmi baj, este meg szar...2019. okt. 27. 17:33
1/6 anonim válasza:
A kérdésedből ítélve arra gyanakszom, hogy huzamosabb ideig tartó túl sok használattól túl melegedett
2/6 A kérdező kommentje:
Hagytam pihenni, nagyjából 5 órát, le is vettem toltorol és úgy sem jobb.
2019. okt. 27. 22:02
3/6 A kérdező kommentje:
Oké, megvan a gond. Összeszedett jó sok port és a kis "szövet, műanyag" ami a hangszóró előtt van, az zárta el a hangot. Most levettem róla és jó a hang. Köszönöm a választ, és erre a melegedésre azért figyelni fogok, mert igaz, hogy érzékeny cucc.
2019. okt. 27. 22:05
4/6 anonim válasza:
Van hozzá valamiszoftver? Mint Windows alatt, lehet ott lett lentebbhúzva a bal oldal. Mikor párosításkor bemondja a szöveget hogy csatlakozott, az egyforma hangerővel szól?
5/6 A kérdező kommentje:
Nincs hozzá szoftver, nem mond szöveget. Ez a fekete változat, ami csak egyszerű hangot ad ki és nem beszél benne kínai nő (halisten). Egyébként már akkor halkabb volt a bal oldal, mikor csatlakozott.
2019. okt. 29. 07:59
6/6 A kérdező kommentje:
És gépen még nem használtam.
2019. okt. 29. 08:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!