Metal456 kérdése:
Focusrite Scarlett Solo probléma?!
Figyelt kérdés
Eddig semmi bajom nem volt a kártyával,viszont most az előbb el kezdett recsegni a hang és elsötétedtek a fényei...ezután próbálgattam ki-be húzni a tápkábelét,viszont mindig csak felvillant és elsötétedett és a gép 2x már kékhalált is kapott (szinte biztos,hogy ettől mert abszolúlt nem csinálta még) és nem tudom,hogy mi ez valaki tudja,hogy mi ez és mit kell vele csinálni?
Ui.:normális válaszokat és nem a "ez egy sz*r dobd ki a pi**ba" válaszokat kérem!
2019. szept. 19. 19:21
1/1 A kérdező kommentje:
Sikerült megoldanom!😂😂😂...ez egy fölösleges kérdés volt,csak hirtelen megijedtem😂
2019. szept. 19. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!