Bluetooth-os fülhallgató?
Én eddig mindig vezetékest vettem, de a sokadik megszakadt vezeték után a váltáson gondolkodom. Eddig azért nem tettem meg, mert úgy gondoltam nem győzném töltögetni és a telefont is hamarább lemerítené.
Nem tudom, a monstani modellek mennyire jók, fejletebbek. Eddig mindig jbl-t vettem, most is szeretném ezt a márkát választani, de olyan 5-6 ezer forint lenne a limit.
Nektek mi a tapasztalatotok az ilyen határokkal rendelkező fülhallgatókról? A minőség nem rosszabb, mint egy vezetékesnél?
A Jack-aljzat nem port (nem digitális).
Analóg kimenet, illetve mikrofon be.
Sokan összekeverik ezt a dolgot, csak azért jelzem.
Régen nem voltak portok, ez a szó csak a digitális technikával jött be a köztudatba, ma meg már ezt mondják mindenre a laikusok.
"5-6 ezer forint lenne a limit."
Nézz szét a használt piacon.
Nálam is teljesen ugyanez a helyzet (jack dugó hiánya, második elszakadt átalakító).
Én sem akarok többtízezret rákölteni egy tws fülhallgatóra, ráadásul ami nem gumiharangos az benne se marad a fülemben.
Xiaomi Redmi Airdots vagy Xiaomi Mi Airdots-ot néztem, igaz az 5-6 ezres limitbe nem fér bele, de így is jóval olcsóbb, mint az AirPods vagy a Samsung fülese. 10 ezer körül van, és minden teszten nagyon jókat írnak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!