Media Markt-ban hogyan működik a garancia?
Egyszer vásároltam egy fülhallgatót, de úgy egy év után megszakadt, így bevittem, mert annyi rémlett, hogy garanciás volt. Ha jól tudom, abból mást vettem, nem még egy fülest, mert akkora már vettem egy másikat.
A kérdésem az, hogy meddig garanciás a készülék?
Illetve:
Ha az elszakadt fülesem árából vásároltam egy másik fülest, akkor az is garanciás vagy már arra nem vonatkozik semmi, mert kicserélték?
"A kérdésem az, hogy meddig garanciás a készülék?"
Addig, amennyit a bolt/forgalmazó ad, ez webshopon könnyen leellenőrizhető.
"Ha az elszakadt fülesem árából vásároltam egy másik fülest, akkor az is garanciás vagy már arra nem vonatkozik semmi, mert kicserélték?"
Arra lesz külön garancia, nincs összefüggéssel a két dolog.
1 év a vásárlástól számítva.
Ha a pénzt visszaadták és vettél mást, gondolom kellett fizetni a pénztárnál, és megvan a blokkja még. Az azon szereplő dátumhoz adj egy évet, addig érvényes. Ha a blokk nincs, akkor gari sincs.
Nem kell ezen sokat keresgélni.
"Egyszer vásároltam egy fülhallgatót.."
Akkor 3 hónaptól 5 évig jár rá, modelltől függően, a pontosítasz a kérdéseden tudok érdemleges választ adni.
"Lassan egy éve, ha nem több már."
Akkor keresd meg gyorsan. Lehet hogy holnap lejár.
Az oké, de az időtartamra vagyok kíváncsi, nem egy eldöntendő válaszra.
Erre a készülékre 1 vagy több év a garancia?
(1 éve és 15 napja vásároltam)
A webshopon még mindig fent van a termékleírásnál, tisztán, fél méteres betűméretekkel, hogy:
Azért remélem, hogy az életben jobban megállod a helyed, mint az internethasználattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!