Vettem egy tv T és nincsen digitális adás?
" A digitális adáshoz modem is kell..."
Hülyeség, régóta minden kapható TV alkalmas a DVB-C vételre.
Másik szokásos hülyeség, a kérdezők nem írják a TV típusát és a szolgáltatás fajtáját, nevét.
Mintha azt mindenkinek tudni kellene, hogy neki mi van.
Unalmas már.
Nem hülyeség amit ír... mindegyik szolgáltató a digitális jelet csak a saját settop boxával biztosítja...
Miért kéne már garanciát vállalnia a tv-dben lévő DVB-c-re?
Nem ez az egyetlen tv a házban a másik tv-hez se kell modem kábeles
A szolgáltató A digi,
A tv Sony a model száma KDL-V32A11E
#7 "mindegyik szolgáltató a digitális jelet csak a saját settop boxával biztosítja..."
Hol élsz egyébként? Ha csak a két legnagyobb szolgáltatót nézzük (UPC és Digi) mindkettő biztosít TV-be dugható modult / kártyát.
De a Diginél a műsorok többsége kódolatlan.
Amikor te azt írod, hogy "mindegyik" ez így hülyeség.
Szerintem itt hibás a kábelezés / elágazás, erre utal, hogy az analóg műsor is csak gyengén jön be.
Ha TV-t átviszed a másik vételi helyre, ott kipróbálhatod.
A box/modem akkor is ajánlott. Hiába van beépítve a tv-be, bár sokszor működik, de mégsem kompatibilis mindig.
A szolgáltató modemje egyébként sok esetben fejlettebb mint ami a tv-be van beépítve. Ezért írtam, az a biztos megoldás, ha van külön box.
Ez egyébként sem jár fölös költséggel, mert a szolgáltató (UPC, Digi, stb.) díjmentve adja ezt a készüléket.
Persze akinek van elég ideje, vacilálni vele, hogy hol a hiba, az keresheti nyugodtan, egy darabig ellesz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!