Gyereknek milyen tabletet vegyünk?

Figyelt kérdés

9 éves, és azt hiszem, nem lehet nagyon tovább húzni a dolgot. Nem lehet vele megtenni, hogy szinte "már csak neki nincs az osztályból". Telefon vagy tablet a kívánság. Mivel előbbibe kártyát még úgysem kapna, tök fölöslegesnek gondolom.

Szóval olyan kellene, amin azért elfutnak a normálisabb játékok (jajj, azt sem tudom, mivel játszik ez a korosztály, mivel ő csak géphez van felügyelet mellett odaengedve, ott meg vagy Heroes III-at nyom velem, vagy pedig lényegesen komolyabbakat az apjával), de azért egy vagyont sem szeretnék rááldozni.

Szóval ár-érték arányban melyik készülék lehet a legjobb?

És mondjuk az is érdekelne, ha pénz nem számítana, egy ekkora gyereknek milyen gépet vennétek? (van zsebpénze, kipótolja, ha kell)

2019. okt. 2. 10:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%
Tessék, van itt egy 20e Ft-os Alcatel. Villogni kevés, de egy kisgyereknél pár évig szerintem tökéletes. [link] Majd a következő nagyobb és erősebb lesz. Szerintem nézz körül az Árukeresőn.
2019. okt. 2. 19:51
 12/17 anonim ***** válasza:
28%
Amúgy szívesen, előző 3 voltam.
2019. okt. 2. 19:52
 13/17 anonim ***** válasza:
50%

Én beszaarok ezeken a válaszokon, hogy nem kell számítógép, meg menjen játszon matchboxon, meg biciklizzen, ja, ez valóban fontos , de nem a 2000-es évek elején élünk, ahol a gyereknek ne lehetne számítógépe, laptopja, telefonja. Miért ne lehetne? Fejlődő, egyre gyorsabb ütemben zajló világban élünk. Fontos, hogy egy gyerek, legyen az akármennyi éves, ne legyen technológiai analfabéta. Nem azt mondom, hogy függjön tőle. de igen is legyen valamilyen eszköze, hogy ne lógjon ki a sorból, valamint ne nézzék ki a többiek!

Ha valamilyen középkategóriás, alsó középkategóriás tabletet néztek, szvsz az már símán jó. Pluszban lehet felügyelni is azt, hogy éppen mit művel a cuccon!

Azt az Alcatelt meg felejtsd el, mert seeggtörlésre is szaar , nem hogy felhasználói szinten használni naponta. Van Xiaomi, Huawei, Samsung, LG , vagy bármi más alap vagy középszintű tablet, ami jobb mint az.

2019. okt. 4. 06:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Én javasoltam. Bár még nem volt a kezemben, de figyelembe vettem, hogy egy gyereknek kell, aki feltehetően csak 1-2 kisebb alkalmazást akar egyszerre futtatni, nem fog mindent letölteni, talán semmit, és Android Go fut a gépen, amit kifejezetten gyengébb hardverre terveztek. Nem beszélve az áráról, ami nem tudom, mekkora szempont. Ha pl. 2GB RAM az alap, és legyen márkás, akkor lehet mondjuk egy Lenovo Tab4 8", ami 38000 körül indul.
2019. okt. 4. 10:48
 15/17 anonim ***** válasza:

...vagy ez 39e-ért, ami már 10"-os:

[link]

2019. okt. 4. 10:51
 16/17 anonim ***** válasza:
bocs, inkább 40e.
2019. okt. 4. 10:51
 17/17 anonim ***** válasza:
50%

Lenovo egy túl árazott vacak. 9 éves gyerek nem kisbaba már, amikkel játszani fog igényel már teljesítményt. Azon amit mutattál még a youtube is lefagy.

Vegyél egy rendes huawei tabletet 90-100 ezer között, sokáig jó lesz

2019. okt. 5. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!