Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek azokról az...

Mi a véleményetek azokról az emberekről, akik azt mondják, hogy nem éri 30 ezres fejhallgatókat/egereket venni, mert a tesco-s 2000 forintos változatok is ugyan azt tudják?

Figyelt kérdés
Egyre több gamer ismerősöm ezt mondja, mióta megmutattam nekik a setup-omat. Azt mondják, hogy semmi értelme ezeknek a drágább cuccoknak, mert a pár ezer forintosak is ugyan ezt tudják, és az egész csak marketing fogás. Én tisztában vagyok vele, hogy ez nem így van, meg az igényeim sem olyanok, hogy egy pár ezer forintos fejhallgató által generált hangot élvezzek, de őket erről hogyan lehetne meggyőzni, hogy nem így van?

2019. júl. 29. 00:21
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
gamer cuccokban nem vagyok otthon, de régen kb. félévente cseréltem a filléres fejhallgatóimat, aztán kb. 5-7 éve vettem egy 20-25ezres stúdió fejhallgatót, azóta is hibátlanul működik, szóval már a hangminőséget leszámítva is ennyi a különbség. A hangminőség az pedig egyszerűen összehasonlíthatatlan :D
2019. júl. 30. 23:16
 22/22 hamburgeri válasza:
56%
szerintem attól függ hogy fejhallgató egér vagy bill. nekem fejhallgató nagyon jó minőségű logitech 20000 Ft. de egerem már Hama uRage ami szintén nagyon jó minőség de nem a csúcskategória 8000 Ft. A billentyűzet szerintem nem annyira fontos csak kényelmesen le tudd nyomni a gombokat. 6000 Ft. (tescos)
2020. ápr. 3. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!