Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek azokról az...

Mi a véleményetek azokról az emberekről, akik azt mondják, hogy nem éri 30 ezres fejhallgatókat/egereket venni, mert a tesco-s 2000 forintos változatok is ugyan azt tudják?

Figyelt kérdés
Egyre több gamer ismerősöm ezt mondja, mióta megmutattam nekik a setup-omat. Azt mondják, hogy semmi értelme ezeknek a drágább cuccoknak, mert a pár ezer forintosak is ugyan ezt tudják, és az egész csak marketing fogás. Én tisztában vagyok vele, hogy ez nem így van, meg az igényeim sem olyanok, hogy egy pár ezer forintos fejhallgató által generált hangot élvezzek, de őket erről hogyan lehetne meggyőzni, hogy nem így van?

2019. júl. 29. 00:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kijelentés egyszerűen nem igaz. Persze nyilván meg kell nézni hogy mit vesz az ember.

Én is jártam már úgy, hogy a jó pár éve 12ezer Ft-ért árult füles amit vettem, anyagminőségre, meg hangzásra is azt tudta kb mint a 2ezer Ft-os tescos.

2019. júl. 29. 08:32
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Van egy szólásmondás: Első osztályúéttermet csak elsőosztályú vendégek számára érdemes nyitni.

Ha valaki nem érzékeli a különbséget, akkor neki tényleg felesleges pénzkidobás drágát venni. Aki csak fröccsözni akar, vegyen kannás Koccintós "bort", kár a szódával vegyíteni a Chateau de Mittudoménmi bort.

Voltam már úgy, hogy elvittem egy ismerősömet egy vájtfülű hifi boltba (még a valóság talaján álltak, nem mentek bele a kábelmisztériumba...), mert ki akarta cserélni az erősítőjét, CD-játszóját.

Hozta magával a régi sajátot. Hallgatgattuk egy negyed órát, a pénze is megvolt akármilyen cuccra is. Azt mondta, nem hallja a különbséget.

Maga a boltos mondta a végén, hogy tisztességtelen lenne, ha rábeszélné mégis, vigye haza a régi cuccot, és hallgassa elégedetten azt. Mi hallottuk az ordítő különbséget, ő nem. Saját magának hazudott volna, ha csak a villantás kedvéért vesz valami csillió forintos kütyüt.

2019. júl. 29. 09:06
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igazad van. Nagyon sokat számít ilyen cuccoknâl a minőség. Nekem nem véletlen 200ezret közelíti a hifi a kocsimban, és ez csak az első szint, egy komolyabb cucc 3-4 szerese is simán lehet.
2019. júl. 29. 11:24
 14/22 A kérdező kommentje:

"Pont ugy lehet őket is meggyőzni mint teged."

Igen, de én ezeket úgy mondom, hogy mindkét kategóriát használtam éveken keresztül.

2019. júl. 29. 12:24
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyformán hallunk, mindenkinek más számít jónak egy zenecuccnál. Van, aki arra mondja, hogy szépen szól, mennyire dübörög, mennyire rázza a mély a gyomrát. Van, akinek a csilingelő magas a jó, van, akinek a tér és színpadkép. Van, aki ezt nem is képes hallani,annak lesz jó a 2000 ft-os füles. Ugyanez a helyzet egérnél vagy bármi másnál is. Aki érzi a különbséget 2 egér között, annak nem lesz mind1, hogy milyen egér van a kezében.
2019. júl. 29. 12:27
 16/22 anonim ***** válasza:

Aki még nem használt prémium vagy magasabb árfekvésű dolgokat, azoknak úgysem tudod bemagyarázni hogy jobb az a drágább. nyilván azt tudjuk hogy ami 5-10X es árba kerül, az előállítási költségének szorzója maximum 2 vagy háromszorosa a gagyihoz képest.

Nyilván vannak olyan gamer dolgok amik, elég elcseszettek, nekem is van egy A..s ROG Spatha egerem, ami elég fos fogásra mindenre és még hamar is lemerül, de azért az Asus Maximus Hero X alaplapom jóval jobb mint egy alsókategóriás és még sorolhatnám. Én azt mondom hogy ne hallgass senkire, ha az anyagiak megengedik akkor mindenből vegyél jobbat, azt Te érzed mennyivel és mivel jobb!

2019. júl. 29. 20:05
 17/22 anonim ***** válasza:
26%
Nem próbáltam és nem is akarok én megelégszem szuper fejhalgatomal lidlböl tud annyit mint tiéd csak mondjuk te 3x árát fizetsz érte .
2019. júl. 30. 07:39
 18/22 A kérdező kommentje:
Na látjátok, ilyenekről beszélek mint a 11-es. De már rájöttem, hogy inkább hagyni kell őket, mert menthetetlenek :D
2019. júl. 30. 07:55
 19/22 A kérdező kommentje:
És azt el tudnád mondani, hogy honnan tudod, hogy ugyan azt tudja mint az enyém? Főleg ugye így, hogy nem is próbáltad, meg ezek szerint nem is nagyon értesz hozzá. Mondani bármit egyszerű, de még mindíg én vagyok az, aki mindkettőt hasznáta már.
2019. júl. 30. 07:59
 20/22 A kérdező kommentje:
Akkor most ismét visszatérek az autós példákhoz. Ennyi erővel egy ferrari miért drágább, mint egy suzuki, mikor mindkettő arra jó, hogy az úton menjenek vele? Szóval igen, ugyan azt tudja a lidl-ös cuccod is, mint az enyém, ebben igazad van, mert zenét lehet vele hallgatni. Az, hogy milyen minőségben, az már más dolog, de neked ez úgysem fontos.
2019. júl. 30. 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!