Mi a véleményetek azokról az emberekről, akik azt mondják, hogy nem éri 30 ezres fejhallgatókat/egereket venni, mert a tesco-s 2000 forintos változatok is ugyan azt tudják?
Ez a kijelentés egyszerűen nem igaz. Persze nyilván meg kell nézni hogy mit vesz az ember.
Én is jártam már úgy, hogy a jó pár éve 12ezer Ft-ért árult füles amit vettem, anyagminőségre, meg hangzásra is azt tudta kb mint a 2ezer Ft-os tescos.
Van egy szólásmondás: Első osztályúéttermet csak elsőosztályú vendégek számára érdemes nyitni.
Ha valaki nem érzékeli a különbséget, akkor neki tényleg felesleges pénzkidobás drágát venni. Aki csak fröccsözni akar, vegyen kannás Koccintós "bort", kár a szódával vegyíteni a Chateau de Mittudoménmi bort.
Voltam már úgy, hogy elvittem egy ismerősömet egy vájtfülű hifi boltba (még a valóság talaján álltak, nem mentek bele a kábelmisztériumba...), mert ki akarta cserélni az erősítőjét, CD-játszóját.
Hozta magával a régi sajátot. Hallgatgattuk egy negyed órát, a pénze is megvolt akármilyen cuccra is. Azt mondta, nem hallja a különbséget.
Maga a boltos mondta a végén, hogy tisztességtelen lenne, ha rábeszélné mégis, vigye haza a régi cuccot, és hallgassa elégedetten azt. Mi hallottuk az ordítő különbséget, ő nem. Saját magának hazudott volna, ha csak a villantás kedvéért vesz valami csillió forintos kütyüt.
"Pont ugy lehet őket is meggyőzni mint teged."
Igen, de én ezeket úgy mondom, hogy mindkét kategóriát használtam éveken keresztül.
Aki még nem használt prémium vagy magasabb árfekvésű dolgokat, azoknak úgysem tudod bemagyarázni hogy jobb az a drágább. nyilván azt tudjuk hogy ami 5-10X es árba kerül, az előállítási költségének szorzója maximum 2 vagy háromszorosa a gagyihoz képest.
Nyilván vannak olyan gamer dolgok amik, elég elcseszettek, nekem is van egy A..s ROG Spatha egerem, ami elég fos fogásra mindenre és még hamar is lemerül, de azért az Asus Maximus Hero X alaplapom jóval jobb mint egy alsókategóriás és még sorolhatnám. Én azt mondom hogy ne hallgass senkire, ha az anyagiak megengedik akkor mindenből vegyél jobbat, azt Te érzed mennyivel és mivel jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!