30 ezres telefon ingyenes szállítással, de nem független, vagy 36-ért ugyan ezt? Ez utóbbi független, de el kell menni érte, vagy postát kell fizetni.
A nem független az Én szolgáltatóm, csak ki tudja ki mikor vált. Meg lehet, hogy másnak is kell a telóm, vagy később eladom.
Tipp? Te melyiket vennéd?
Az az érzésem, kérdezhettél volna mást is. Avagy másképp.
Azt mondhattad volna, nekem kell egy ilyen tudású telefon (ennyi processzor maggal, ekkora két kamerával, ilyen sznzorokkal, ekkora kijelzőkkel), megbízható, fehér színű, a szélén metál/műanyag/mittudomén milyen kerettel.
Ezeket a paramétereket csak te tudod. Erre mondanánk rengeteg dolgot, merre keresgélj, hol vedd meg, hogyan.
De hogy azt kérdezd, kinéztél valami erősen túlárazott szolgáltatói telefont, amit megkapsz a mediamarktban kicsit drágábban... ehhez nem sok észrevételt tudok fűzni.
1.
2 év gari van rá és mostanában az ebay-os (és egyéb külföldről rendelt) cuccokra 27% áfát kell fizetni + a kezelési költséget.
Nekem igazából az a 2 év garancia jelent sokat. Ha elromlik, akkor lehet, hogy külföldön is garanciális, de nem fogok visszaküldeni 3-4000 Ft-ért, hogy mikor megjavítják az a cigány tető vám újra áfát számoljon fel (csak mert ez így működik, tapasztalat)
2.
Köszi, ez jó. Nem is jutott eszembe, hogy teli lehet +programokkal.
3.
Hmm, te egy zseni vagy.
Csatorna ásó vagy vagy micsoda?
Ja, kérlek többet ide ne írj!
Igen, mert az eladók nagy rész mindig kevesebbet értéket ír rá.
De egy zsír új mobil szállítását biztosítani fogják és akkor rajta lesz az ár.
Plusz van, hogy szúrópróba szerűen kibontják a csomagokat.
Nekem a mobilomat se vámolták meg, pedig értékhatár fölött volt. Hibája nincs azóta se, a garancia már lejárt volna, tökéletesen működik. Én 10000Ft-ot biztosan spóroltam vele, ha nem többet ugyanebben a kategóriában. :-)
Úgyis azt veszed meg, amit akarsz, én nem akarlak se le-, se rábeszélni. Csak elmeséltem az én tapasztalatomat.
Mindenképp függetlenül!!!!!!
Amúgy melyik mobilról van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!