PS4 PRO 2019ben?

Figyelt kérdés
FullHD-n játszanékegyenlőre de biztos hogy a későbbiekben vennék új TV-t.Megéri? illetve mi a kulönbség a PS4 PRO jet black és a sima ps4 pro között?

2019. júl. 26. 15:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Simán megéri, jobb a felbontása fullhd tvn mint a sima slimnek. Meg néhány játéknál jobban fut, jobban bírja a játékokat, esetleg kicsit erősebb fps. De a kettő között igazából a felbontás a lényeg.
2019. júl. 26. 16:25
 2/5 anonim válasza:

Tapasztalatból írom..ha most full hd tv-n játszanál és a következő 2-3 évben nem cseréled le a tv-d csak akkor vegyél pro-t,ha a sima ps4 ára között nem nagyobb a különbség 15-20Ft-nál.

Ha csak olyan ajánlatokat látsz ami pl.: sima 45-50e,pro 85e felett akkor a sima gépet vedd meg.

Mégegyszer,tapasztalatból írom.

Full hd tv-m volt,sima gépet cseréltem pro-ra és közel sem volt akkora különbség mint árban.Azóta már tv-t cseréltem (a pro miatt),így már más a helyzet,de ha te nem mostanában fogsz tv-t cserélni,hidd el,hogy tökéletes választás a sima gép is.

2019. júl. 26. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:

ahogy a kettes írja, bár az árakat nem tudom honnan szedte

ha nincs nagy árkülönbség, pro, egyébként slim

kevesebbet fogyaszt, halkabb

az 5 megjelenéséig bőven elleszel vele

2019. júl. 27. 07:10
 4/5 anonim ***** válasza:
mert a slim inkább 100mig a pro 130-140
2019. júl. 27. 07:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Én egy okosított Prot vennék, nem tudom mennyire számít nálad az a +30k

Sima slimet vettem FullHD TV mellé de rájöttem hogy eltudnak gondolkodni/szaggat néha a játék. Persze alapból nagyobb a tárhely

AC Origins pl városokban bezuhan.

GTA V tömeges robbanásnál esik és sokat tölt.

Witcher szintén.

Dragon Age pedig megmagyarázhatatlanul sokszor elgondolkodik.

2019. aug. 3. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!