Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megéri Ipad mini-t venni 2019ben?

Megéri Ipad mini-t venni 2019ben?

Figyelt kérdés
Facebook, messenger, insta..stb játékok használatára szeretném csak.. Melyiket érdemes megvenni? Működhet még az ipad mini is vagy inkább a 2, 3...
2019. márc. 30. 19:51
 1/5 anonim válasza:
Nem igazán, mivel az összes Ipad mini gyenge, a helyedben más gyártótól vennék.
2019. márc. 31. 11:39
 2/5 anonim ***** válasza:

A Mini2 és Mini3 az ugyanaz, csak a 3-asban van TouchID, a 2-esben nincsen. Nem tudom, miféle játékokra gondolsz, annó volt Mini-m (3-as), az akkori Infinity Blade 2, vagy a Mortal Kombat, Real Racing 3 simán ment rajta.

Alapvetően teljesen jól használhatók még, de azért a 4-es lényegesen időtállóbb, az újról nem is beszélve.

2019. ápr. 1. 23:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Baromságokat beszéltek. 1 hete jött ki egy ún iPad Mini és egy Air, amiben Apple A12 van. Várjatok év végéig és 100 rugóért baromira meg fogja érni, mert a sima iPad ennyi 2 éves hardveres lemaradással
2019. ápr. 2. 20:35
 4/5 anonim ***** válasza:
#1-nek üzenem, hogy ne hígítsd a másik agyát mert android 9 nincs tabletekre ezért 1 év múlva lejárnak sajátoprendszer nélkül. A Samsung tabletei ugyanannyiba kerülnek mint az applenek. Ráadásul náluk a "budget" egy gyenge fos. Inkább vegyen iPad mini 4-et mert talán ellehet még vele. Vagy iPad Gen5-öt.
2019. ápr. 2. 20:40
 5/5 anonim válasza:
Én 2015-ben kaptam egy iPad minit, imádtam. Persze, hogy működik.
2019. ápr. 8. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!