Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek megéri még beszere...

Szerintetek megéri még beszerezni egy Walkman-t? És milyen típust?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik az analóg zene, és van pár kazettám, és úgy gondoltam szeretnék egy walkmant beszerezni, de nem tudom ,hogy honnan tegyem és milyen típust.

#zene #walkman #analóg zene
2019. márc. 27. 20:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne átlagemberek és tömegemberek között érdeklődj, mert mindenki le fog hurrogni. Minden speciális hobbinak van sajátos tábora, akik értékelik a "közéjük való" emberek társaságát. Ott aztán lehet tanácsot és tapasztalatot kérni.

Itt majd megkapod, hogy ilyen hüülye meg olyan hülye, hogy ma már az alap teló is játszik mp3-mat minek neked kazettás magnó stb stb.

Saját véleményem: szép hobbi, én nem tartozom a művelői közé, de más területeken legalább ennyire extrém vagyok magam is :D

Anno a SONY gyártotta a legjobb walkmaneket, én jófogáson, vaterán vagy egyéb retro műszaki helyeken nézelődnék.

2019. márc. 27. 21:08
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
Inkább digitalizáld a kazettáidat! Fogalmam sincs, honnan tudnál beszerezni sétálómagnót. Esetleg apróhirdetések között ráakadhatsz egyre.
2019. márc. 27. 21:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehetőleg Sonyt nézzél.
2019. márc. 27. 21:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Walkman...szép emlékeket idéz.:) Egyébként van aki még a bakelit lemezt is gyűjti és hallgatja.
2019. márc. 27. 23:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Előző, mivel még ma is a bakelit adja a legjobb minőséget. A kazettára viszont ez közel sem igaz. :D Amúgy vaterán, jófogáson biztos találsz, kérdező.
2019. márc. 28. 04:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Keres retro boltot csoportot,akik ilyenek foglalkoznak,
2019. márc. 28. 06:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Bolhapiacon biztos találsz, de ékszíjat szinte biztos, hogy cserélned kell.
2019. márc. 28. 07:44
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, piacon én is gondolkodtam, és alkatrészt cserélni nem olyan nagy cucc (ilyen iskolába járok)
2019. márc. 28. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!