Szerintetek megéri még beszerezni egy Walkman-t? És milyen típust?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik az analóg zene, és van pár kazettám, és úgy gondoltam szeretnék egy walkmant beszerezni, de nem tudom ,hogy honnan tegyem és milyen típust.2019. márc. 27. 20:58
1/8 anonim válasza:
Szerintem ne átlagemberek és tömegemberek között érdeklődj, mert mindenki le fog hurrogni. Minden speciális hobbinak van sajátos tábora, akik értékelik a "közéjük való" emberek társaságát. Ott aztán lehet tanácsot és tapasztalatot kérni.
Itt majd megkapod, hogy ilyen hüülye meg olyan hülye, hogy ma már az alap teló is játszik mp3-mat minek neked kazettás magnó stb stb.
Saját véleményem: szép hobbi, én nem tartozom a művelői közé, de más területeken legalább ennyire extrém vagyok magam is :D
Anno a SONY gyártotta a legjobb walkmaneket, én jófogáson, vaterán vagy egyéb retro műszaki helyeken nézelődnék.
2/8 anonim válasza:
Inkább digitalizáld a kazettáidat! Fogalmam sincs, honnan tudnál beszerezni sétálómagnót. Esetleg apróhirdetések között ráakadhatsz egyre.
4/8 anonim válasza:
Walkman...szép emlékeket idéz.:) Egyébként van aki még a bakelit lemezt is gyűjti és hallgatja.
5/8 anonim válasza:
Előző, mivel még ma is a bakelit adja a legjobb minőséget. A kazettára viszont ez közel sem igaz. :D Amúgy vaterán, jófogáson biztos találsz, kérdező.
6/8 anonim válasza:
Keres retro boltot csoportot,akik ilyenek foglalkoznak,
7/8 anonim válasza:
Bolhapiacon biztos találsz, de ékszíjat szinte biztos, hogy cserélned kell.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, piacon én is gondolkodtam, és alkatrészt cserélni nem olyan nagy cucc (ilyen iskolába járok)
2019. márc. 28. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!