Nagyonmax 60 ezerért érné meg. De mivel 150-160-ról indul... így röhely kategória.
Vagy gyűjts újabb iphone-ra, vagy használtakat is vedd számításba, vagy android.
nekem a sima 7 es van
és jól müködik
ennyiért nem vennék ujonnan
inkább néz körül használtan
Ne haragudjatok, de elnézve a válaszokat elég nagy marhaságokat írtak néhányan😃 A 7plus még most is egy szuper telefon, főleg egy átlag felhasználónak. Szerintem megéri, mivel a legújabbak nevetségesen drágák, és nem nyújtanak ennyivel többet véleményem szerint. Én még mindig arra szabazok, hogy inkább iphone, mint a többi androidos telefon.
‘Lassan ott tartunk, hogy X alá nem érdemes adni’: Miért nem érdemes? Nem mindenkinek tetszik az arcfelismerés, személy szerint nekem a touch id jobban bejött. Arról nem beszélve hogy szerintem baromság 440ezerért megvenni egy telefont mert a legújabb, ha később lemegy az ára, 1-2év múlva se lesz elavult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!