Li-aksi Samsung - felpúposodott elég durván. Mitől? Meleg vagy túltöltés?
Azt vettem észre h az aksi a telefont felnyomta nagyon durván, kb fél centire tulképpen szétfeszítette (kifeszítette felfelé a keretből, a hátlapot valamiért nem tudta lenyomni).
szétszedtem és nagyon csúnyán nézett ki az aksi, mindkét oldalán 3-4 mm-es púp keletkezett.
Ez mitől lehet? a nagy melegtől vagy azért mert a 100%-os feltöltés után is rajta hagytam a töltőn? (tűző napon nem volt, csak meleg szobában).
egyelőre úgy néz ki, működik a teló, amit nagyon csodálok, de kérdésem, h érdemes ezzel még foglalkozni és új aksit rendelni vagy vszínű sok mindent tönkretett, ahogy szétfeszítette a készüléket?
# 20
Képzelődő elmebeteg, szánalmas... Ezért sem olvastam el a privátot, mert tudtam, hogy biztosan lesz benne valami agybeteg hülyeség, ilyenekkel pedig nem akarok vitatkozni, úgyis felesleges.
Aki hülye, az hülye, te pedig már leszerepeltél több témában is... De nem veszed észre magad, mert ilyenek mindig magukból indulnak ki, annyira egyszerűek...
Ha kilistázom a mai hozzászólásaim, eddig 7 db szakmai támogatás, plusz egy troll leugatása, aki csak hátramozdító, kártékony. Aki egy sértett buta, aki képtelen elviselni, hogy hülyeséget írt és korrekcióra szorul.
Nem tudom, miről beszélsz, elmebeteg...
vmi van a levegőben. elég fura h 2 héten belül a harmadik puposodik fel ...
tényleg nem lehet h ez a nagy meleg? elég fura egybeesés ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!