Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Li-aksi Samsung - felpúposodot...

Li-aksi Samsung - felpúposodott elég durván. Mitől? Meleg vagy túltöltés?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre h az aksi a telefont felnyomta nagyon durván, kb fél centire tulképpen szétfeszítette (kifeszítette felfelé a keretből, a hátlapot valamiért nem tudta lenyomni).

szétszedtem és nagyon csúnyán nézett ki az aksi, mindkét oldalán 3-4 mm-es púp keletkezett.

Ez mitől lehet? a nagy melegtől vagy azért mert a 100%-os feltöltés után is rajta hagytam a töltőn? (tűző napon nem volt, csak meleg szobában).

egyelőre úgy néz ki, működik a teló, amit nagyon csodálok, de kérdésem, h érdemes ezzel még foglalkozni és új aksit rendelni vagy vszínű sok mindent tönkretett, ahogy szétfeszítette a készüléket?

2019. júl. 2. 11:06
1 2 3
 11/24 Morzsi007 ***** válasza:
meg minden mfajta aksinál.
2019. júl. 2. 14:54
 12/24 anonim ***** válasza:

Ne terelj, egyelőre arról volt szó, hogy csepptöltést írtál, ami fogalomzavar, amit be is ismertél, ilyen ellentmondásos módon:

"Nincs fogalom zavarom" (sic!).

Továbbá mások félrevezetésének elkerülése érdekében jelezném, hogy aki tanulókat vállalkozása keretén belül oktat időnként, az nem feltétlenül tanár, mint ahogy én sem vagyok tanár. De azt hiszel, amit akarsz, csak jelzem, hogy valótlanságot állítasz.

2019. júl. 2. 15:15
 13/24 Morzsi007 ***** válasza:
Elismertem, mert rosszat írtam, nem vezettem félre senkit, mert nem az volt a lényege a szövegnek. De nem válaszoltál még a kérdésemre, szóval hogy mondja a szakember? Hallani akarom...
2019. júl. 2. 15:20
 14/24 anonim ***** válasza:

Személyeskedő hozzászólás eltöröltetett, többivel kapcsolatban viszont nem fogok órákat adni.

Más témákban korábban részletesen írtam mindenféle töltési technikákról, itt ez nem volt kérdés, trollkodást viszont nem akarok támogatni.

Ugyanakkor természetes, hogy amit nem kérdeztek, de kéretlenül is butaságot írt rá valaki, azt szokás kijavítani a fórumokon, ez így szokott működni.

Hogy a félrevezető információk ne terjedjenek tovább.

2019. júl. 2. 15:50
 15/24 A kérdező kommentje:

szóval akkor ha jól értem, tönkremehetett a teló töltésvezérlése is és az aksi is ... sajnos nem tuidok semmire rámérni, a jó alaposan felpuffadt aksit meg dobtam ki gyorsan a fenébe.

csak most akkor tényleg az a kérdés, melyik a hibás, és így van-e értelme új aksit venni bele vagy kuka a teló ...

2019. júl. 2. 18:16
 16/24 anonim ***** válasza:
48%

Ezért írtam, hogy illik méréssel ellenőrizni, ezt így látatlanban nem lehet biztosra mondani.

Valószínűsége nagyobb annak, hogy csak az akku hibás.

2019. júl. 2. 18:24
 17/24 anonim ***** válasza:

Privátban trollkodni nagyon jó, mert csak törlöm olvasatlanul, tiltom és kész.

Troll komolyan azt képzelhette, hogy leállok vele tipródni, miközben amúgy is utálok ilyenekkel vitatkozni.

2019. júl. 3. 12:45
 18/24 Morzsi007 ***** válasza:
Semmi trollkodás nem volt, abban, amit írtam privátban, erről ennyit. Milyen ember vagyTe, ? Hagyjuk is inkább.
2019. júl. 3. 13:43
 19/24 anonim ***** válasza:

# 18

Nem érdekelnek a fárasztó hülyeségeid, nem kérdeztem, elég volt már belőled, kutya sem kíváncsi rá!

2019. júl. 3. 15:52
 20/24 Morzsi007 ***** válasza:
Nem, belőled van elég, mindenhol szakmai választ akarsz adni, de közben beszólsz mindenkinek. Aztán, kérdez valamit az ember, arra meg nem tudsz válaszolni, hanem terelsz. Így szakmai, úgy szakmai.....
2019. júl. 4. 06:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!