Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tényleg ennyire rossz az A...

Tényleg ennyire rossz az A széria?

Figyelt kérdés
Sokat hallom,hogy rossz az A széria pedig tesztek és hardver alapján nekem hihetetlen jónak látszik. Mi a baja mindenkinek vele?

2019. jún. 29. 23:25
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Nem rossz az
2019. jún. 29. 23:28
 2/9 anonim ***** válasza:
40%
Semmi! Ezt hol hallottad?
2019. jún. 30. 00:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Igazából én nekem tetszik és szívesen vennék is de olyan laza mozdulattal mindenki szarozza indok nélkül ami előtt értetlenül állok,hogy csak az A széria rossz( Itt is volt pár válasz a kérdések közt ahol reflexből rávágták érvtelenül a "szar" címszót) és nem tudok rájönni az okára. Maximum a kamerát hallottam szidni de pl a70 egész szépeket készít.
2019. jún. 30. 01:01
 4/9 anonim ***** válasza:
39%
Az a gond vele, hogy lecsúszott egy kategóriát. Régen tudtommal minden A-szériás Samsungnak fém háza és AMOLED kijelzője volt.
2019. jún. 30. 08:49
 5/9 anonim ***** válasza:
22%
4# mé? Most mibű van?
2019. jún. 30. 09:17
 6/9 anonim ***** válasza:

#2-es vagyok. Micsoda véletlen! Jövő hónapban fogok új telefont venni, és pont Galaxy A70-et néztem ki, ártól és márkától függetlenül számomra ez a tökéletes telefon! :) A kamera számomra is nagyon fontos, minden szempontból, és ahogy néztem tesztképeket róla a neten, meg kipróbáltam a valóságban is (Media Markt-ban), egész szépek, bár nem tökéletesek, de olyan telefonkamera nem is létezik! Nem tudom, hogy régen miből volt az A-széria hátlapja, de például az A70 hátlapja sajnos csak műanyag (plasztik), de gyárilag úgy van megmunkálva, hogy teljesen üveg-hatású, és az illesztés is tökéletes, tehát abszolút nem lehet panasz a minőségre, ezt Kovács Szabolcs is elmondta a Mobil Világ Youtube-videójában!

#4-es, hogyhogy régen??? A Samsungoknak ma is Amoled kijelzőjük van, pontosabban a Samsung saját fejlesztésű Super Amoled kijelzője! Nem tudom, van-e most olyan típus, ami kivétel, de a Super Amoled általánosságban jellemző a Samsungokra manapság is!

Szomorú, hogy vannak ilyen emberek, akik csak úgy egyszerűen sz#rnak mondanak egy telefont, de nem indokolják meg, hogy konkrétan miért is sz#r! Legalább lenne bennük annyi gerincesség, hogy megindokolják a véleményüket! }:(

2019. jún. 30. 13:00
 7/9 anonim ***** válasza:
#4 vagyok. Régen: 1-2 évvel ezelőttig, és nem csak fém, hanem üveg is volt. Nem én szóltam le, csak válaszoltam. Bocs, az AMOLED néhány modell esetén nem változott (A30-tól felfelé, ha minden igaz). A műanyag háznak is vannak egyébként előnyei, elismerem. Régen még az S széria is műanyag volt.
2019. jún. 30. 18:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Ez irritált engem is,hogy semmi érvet nem hallottam pedig csúcs telefonoknak tűnnek az árazásukban nekem is,köszönöm a véleményed,örömmel olvastam el. Minél több sikert a telefonnal. Mellékesen a samsung már ha jól tudom 2013 óta oled kijelzős telefonokat ad,még az s4-nek is az volt már.
2019. jún. 30. 18:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Mitől lesz jó egy telefon? Mindenkinek mástól. Én azért nem vennék A szériát mert hasonlót sőt jobbat kapok olcsóbban. A Samsung rendszere pedig az Android legalja. S2, S4, s7 edge készülékeket bírtokoltam, és fél év után már produkált furcsaságokat a rendszer.
2019. jún. 30. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!