Messenger hibaüzenet? / 'Váratlan hiba történt. Kérjük próbáld meg újra a bejelentkezést. ' /
Miért írja ki ezt a hibaüzenetet? én is bekerültem azok az emberek közé, akiknek felfüggesztették egy időre a fiókjukat, de ugye már visszakaptuk. Gépen betudok lépni, más telefonjáról betudok lépni. Gondoltam, megvárom amíg teljesen visszakapom a fiókot, de kíváncsi voltam és csináltam még egyet..viszont azon se enged be a messenger/facebook/instagram applikációkba. Ugyanaz a hibaüzenet mindenhol. Próbáltam újratelepíteni többször is, semmi.. időközben frissítettem a telefonomat(ez tudom, hogy nem számít sokat de leírtam) semmi..
Valakinek még hasonló? Vagy aki tudja mitévő legyek?
Én is azt hallottam, hogy IOS probléma🙃 (bár kitudja)
Amúgy én nem emiatt, hanem más okokból de én is újraraktam a telefonomat, hát nekem nem történt semmi, de azért jó tudni, hogy egy ‘majdnem megoldás’ volt😄😅
Ops, most nézem, hogy én ezt már beleírtam a questionba is, bocsi, régen volt már 🤣
Mondjuk nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem itt a snapchat igaz ha elvagytok valamerre több netet szív, de én már annyira hozzá szoktam, hogy néha megis feledkezem a messengerről/instáról :o
Helo
2db iPhonem van, ugyanaz az Apple Id van mindkettőn. A fő telefonomon, amit ezekre használok (fb,insta,messenger) csak az insta megy, a többi porgram nem. A másik teló is használtam régebben ezeket a programokaf, azokon minden fut most is. Ios 12.3.1 mindkét apple.
Próbáltam újra rakni és hiába, úgy sem működik. Már azon agyalok veszek másik telefont, de legszivesebben zuki bácsit rúgnám szájba vagy 10x. Egyébként, ha IMEI-t tiltottak természetesen feljelentést kell tenni, oktalan;anyagi kár ért; stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!