Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit jelent ez a CWM hibaüzenet?

Mit jelent ez a CWM hibaüzenet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lassan 2 hete már, hogy kijött a hivatalos CM14, azaz 14.1 Moto G XT1039-re, aznap telepítettem is. Egész jó amúgy, a 13-at kihagytam, mert nem találtam rá jól működő GAppst, android 5 után kicsit fura még, nagy hibája, hogy a frissítő abszolút nem működik, ezért a frissítéseket külön kell letölteni a frissítéseket.

Így volt ez a pénteki frissítéssel is, amit valamiért nem tudok telepíteni. Olyan hibaüzenetet kapok, amit még ezelőtt soha.

Ezért kérem a segitségeteket.

Sok dolgom volt már androidos telókkal, mármint értek az ilyen dolgokhoz, csak ezzel a problémával még nem találkoztam.

[link]

A segítséget előre is köszönöm! :)

2016. nov. 20. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát õszintén, nem hiszem hogy itt erre sok értelmes választ fogsz kapni, inkább külföldi droidos fórumokon (pl xda) próbálkozz.

Én így elsõ látásra azzal próbálkoznék, hogy frissítem a recoveryt, de inkább le is cserélném TWRPre (már sokkal szebb, kiforrottabb mint a CWM)

Történt már többször olyan, hogy nem tudtam ROMot felrakni, mert túl régi recoverym volt hozzá.

A fájlt amit linkeltél nem tudtam most megnézni, (mert kemény 2kb/s-al hasítok telóról) de ha hazaértem, ránézek.

2016. nov. 21. 11:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Nah megnéztem, nem lettem sokkal okosabb tőle. Mindenesetre a recovery cserét mindenképpen próbáld ki, rosszul nem járhatsz vele.
2016. nov. 21. 16:54
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi! :) jól van, akkor adok még egy esélyt a TWRP-nek. Nagyon régen, még Galaxy Minin próbáltam ki, akkor még CWM többet tudott.

Majd beszámolok, sikerült megoldani így.

2016. nov. 21. 19:10
 4/5 A kérdező kommentje:

Ennyi :) TWRP-vel működik valamiért...

Köszi, megoldottam :)

2016. nov. 21. 20:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Na szuper, örülök hogy segíthettem :)
2016. nov. 22. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!