Mit jelent ez a CWM hibaüzenet?
Sziasztok! Lassan 2 hete már, hogy kijött a hivatalos CM14, azaz 14.1 Moto G XT1039-re, aznap telepítettem is. Egész jó amúgy, a 13-at kihagytam, mert nem találtam rá jól működő GAppst, android 5 után kicsit fura még, nagy hibája, hogy a frissítő abszolút nem működik, ezért a frissítéseket külön kell letölteni a frissítéseket.
Így volt ez a pénteki frissítéssel is, amit valamiért nem tudok telepíteni. Olyan hibaüzenetet kapok, amit még ezelőtt soha.
Ezért kérem a segitségeteket.
Sok dolgom volt már androidos telókkal, mármint értek az ilyen dolgokhoz, csak ezzel a problémával még nem találkoztam.
A segítséget előre is köszönöm! :)
Hát õszintén, nem hiszem hogy itt erre sok értelmes választ fogsz kapni, inkább külföldi droidos fórumokon (pl xda) próbálkozz.
Én így elsõ látásra azzal próbálkoznék, hogy frissítem a recoveryt, de inkább le is cserélném TWRPre (már sokkal szebb, kiforrottabb mint a CWM)
Történt már többször olyan, hogy nem tudtam ROMot felrakni, mert túl régi recoverym volt hozzá.
A fájlt amit linkeltél nem tudtam most megnézni, (mert kemény 2kb/s-al hasítok telóról) de ha hazaértem, ránézek.
Köszi! :) jól van, akkor adok még egy esélyt a TWRP-nek. Nagyon régen, még Galaxy Minin próbáltam ki, akkor még CWM többet tudott.
Majd beszámolok, sikerült megoldani így.
Ennyi :) TWRP-vel működik valamiért...
Köszi, megoldottam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!