Milyen volt az legelső mobiltelefonod?
Figyelt kérdés
Nekem egy nagyon rosszkisSamsung2019. jún. 18. 12:55
11/21 anonim válasza:
12/21 anonim válasza:
Emlékszem Siemens Sx1 is jó magas áron volt. :-) (nekem nem volt csak emlékszem akkoriban nagyon reklámozták hogy "a kis ékszertelefon") :-)
13/21 anonim válasza:
Már nem emlékszem a pontos típusára (pár évvel ezelőtt, költözéskor elveszett, pedig szerettem volna megtartani :( ), de egy Sony Ericsson volt, 2007-ben kaptam 6 évesen. Csak telefonálni/SMS-ezni lehetett vele, és azért kellett, hogy mikor megyek úszásra, akkor a szüleim el tudjanak érni.
14/21 anonim válasza:
Emlékszem, mikor megvettem az első PDA-mat! Yakumo Delta 200-ast 2003-ban. A telefonok kijelzője fekete-fehér volt, pár centis, az meg 3,5 collos színes kijelző érintőképernyő - stylus-szal, telepíthető programokkal, memóriakártyával, windows-szal. Gyakorlatilag nem tudtam úgy elővenni, hogy kisebb tömeg ne gyűlt volna oda nézni! Szó szerint megállították vele az embert, hogy ez mi, ez tényleg hordozható számítógép? Ma meg már az 5 évesnek is csúcsmobilja van.
A vicc az, hogy mind a mai napig működik, az akkuja simán bír 1,5 órát! Pedig 16 éves!
15/21 anonim válasza:
16/21 anonim válasza:
Sagem myV-55
2004-ben, 17 éves koromban vették nekem a szüleim. Én magam választhattam bármilyen telefont, max. 30 ezer Ft-ig, ez lett a befutó!
17/21 anonim válasza:
Mitsubishi triumph,remélem jól írtam.
20/21 Alex Fly válasza:
Alcatel One Touch Max, inuit színben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!