Milyen volt az legelső mobiltelefonod?
Figyelt kérdés
Nekem egy nagyon rosszkisSamsung2019. jún. 18. 12:55
1/21 anonim válasza:
2/21 Koplárovics Béci válasza:
Nokia 1610. Szerintem sokan még meg sem születtek akkor.
3/21 anonim válasza:
Siemens A40. Semmit sem tudott, csak telefonálni és SMSezni lehetett vele. Memóriája se volt, mindent a sim kártyára mentett.
5/21 anonim válasza:
Nokia 3510i
És vadi új volt! :D imádtam, sok évig megvolt. Ez után csak silányabb mobiljaim lettek..
6/21 anonim válasza:
Régi szép idők amikor hetente kellett csak mobilt tölteni XD
8/21 anonim válasza:
Nokia 2110 - 1996-tól használtam, ma is megvan, az akku már nem jó...
Amúgy 99 óta ugyanaz a számom!
A mai fiatalok nem is értik, hogy mekkora ász voltál abban az időben egy mobillal. Lehet ma 400ezer forintos telefonod, ár-arányban bizony nem ér fel ahhoz, amibe került anno egy mobil - majd egy évnyi fizetésbe!!! (Egy dvd lejátszó pl 97-ben 700ezer - nem elírás - forintba került!!!) Én még csúcsidőben 280 forintért beszéltem - akkor egy zsemle 7-8 forint volt, egy kg naracs 190 körül, a 95-ös benzin 120 forint körül volt!!! (olyan, mintha ma 1400 forintért beszélnél percenként mobilon!!!)
10/21 anonim válasza:
Ebbe még a teljes méretű sim kártya járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!