Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy iPhone-t mennyire éri meg...

Egy iPhone-t mennyire éri meg megvenni ha nincs más háztartásbeli Apple eszközöm? Androidról terveztem váltani és nem tudom hogy egy iPhone-t mennyire tudom önmagában kihasználni?

Figyelt kérdés
2019. jún. 14. 20:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Köszönöm hogy segítettel és válaszoltál.

Értem én hogy az iphone-okhoz nem értek de ezért nem kell lehurrogni szerintem.

Az egyik ismerősöm mondta hogy nem érdemes önmagában iphonet venni.

2019. jún. 15. 21:02
 12/17 anonim ***** válasza:

akkor az az ismerősöd csak tudálékosnak hitte magát

nekem csak egy iphonom van

ipod nem kell mert nem látom értelmét

tabletet is feleslegesnek találom bár az új rendszerel majd eldől

imac macbookon nem tudok lolozni igy azis felesleges

csak magába kitudom használni mindent amit az iPhone nyújt

2019. jún. 16. 17:03
 13/17 A kérdező kommentje:
És milyet érdemes venni ami sokaig bírja és nem kerül horribilis összegbe?
2019. jún. 17. 17:10
 14/17 anonim válasza:

Igen, simán érdemes lehet. Nekem egy iPhone SE-m van, önmagában. A családban az egyetlen Apple-termék, iTunes-ról pikk-pakk lehet rá zenéket másolni, most tervezem a váltást egy XR-re.

iPhone 7 jó választás lehet, és nem annyira drága. Én innen fogom venni a telefont: [link]

Itt 121 ezer egy új 7-es, de persze számos lehetőség van ezen kívül.

Ha megírod a keretet, hogy mire kell, illetve hogy mennyi tárhely kell, akkor tudok bővebben is segíteni. :)

2019. jún. 17. 17:43
 15/17 A kérdező kommentje:

Hát én egy 8 alá nem akarom adni.

Jövőre sajnos az iphone 7 idén megkapja a ios 13-at és ez lesz az utolsó frissítése állítólag

2019. jún. 17. 18:16
 16/17 A kérdező kommentje:
32-es nekem nem elég jelenleg 64gb-os készülékem van és az is kevés...
2019. jún. 17. 18:17
 17/17 anonim válasza:
iPhone 8-ból csak 64 és 256 gigás változat van. Előbbi az általam említett GSM-ben 170 ezer, iStyle-ban viszont 230 ezer. Én az XR-t ajánlom, nagyon jó telefon, bár elég nagy (6,1"), 1 napja van nálam, eddig tökéletesen meg vagyok vele elégedve...az általam említett boltban 215 ezer a 64GB-os, 230 ezer a 128GB-os. Szerintem megéri ezt a felárat, és mivel tavalyi telefon, egy darabig biztos támogatott lesz! FaceID van benne, vízálló 3000mAh-s az aksija, szóval tényleg jó telefon :D
2019. jún. 20. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!