Xiaomi vagy iphone?

Figyelt kérdés
Eddig egy iphone 6s-t használtam (kb. 2 évig) de tönkrement. Elviekben meg tudják csinálni, ki kell cserélni az alaplapot, de így nincsen használható telefonom. Gondolkoztam rajta, hogy veszek egy újat és ez a 100-130 a lélektani határ. Több ismerősömnek is van xiaomija és nagyon szeretik. Engem talán a mi 9 SE és a mi 8 Lite fogott meg, nekem jobbnak tűnnek, mint az ebben az árkategóriában elérhető iphoneok... viszont ezek ugye androidos telefonok, ami mondjuk kevésbé tetszik. Ti melyiket választanátok?
2019. jún. 14. 14:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Reklám nincs rajta felesleges programok se."

Miért azt hitted pont az iphoneba tesznek valaha is ilyeneket?

2019. jún. 15. 09:21
 12/14 anonim ***** válasza:
32%

Xiaomit leejted összesen 1x, és kb mint amit beszőtt a pók, úgy összerepedezik. F s, ismerősömnek az volt, kvázi tiszta csíkosra tört, alig látszottak rajta a betűk, utána nem sokkal Samura váltott. A Samut már többször leejtette, és kutya baja sincs.

A legjobb minőségű mobiltelefonok: iPhone, Huawei, Samsung, na és persze a Honor.

2019. jún. 23. 16:07
 13/14 anonim válasza:

uccsó,

igazad van, ha a leejtési szempont a fontos :-)

De ha egy nehéz telefont tartasz a kezedben, azt soha nem ejted el. Hogy miért ?

Mert az ember ösztönösen jobban szorit a kezében bármit, ami nehéz.

Nekem ez soha nem jutott eszembe, hogy olyan telót vegyek, ami birja a leejtést :-)

2019. jún. 23. 19:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Fontos ám. Én a leejtes miatt xiaomit veszek.megveszem a telefont egyből veszek hozzá kijelzőt frame-el együtt.

A Samsung és társai drágák. Nálam azok is törnek valamivel a xiaomi torekenyebb de mindent szerzőről

2019. jún. 23. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!