30 ezerért milyen mobilt érdemes venni? Újat vagy jobb használtat?
Mi a gond ezzel a procival? Olvastam hogy nem ajánlják.
Nekem a fő szempont az lenne:
Gyors navigálás az appok közt
Elfogadható kamera (P9 hez képest) persze ezért a pénzért nem várok ugyanolyan minőséget.
A lényeg, hogy nem játszom telefonon de szeretnék egy elfogadható telefont 40 körül (1-2 évre)
Nem mai kérdés, de még ma is aktuális lehet a dolog, illetve minden használt termékre vonatkozik.
Az első szempont, hogy ugyanazért a pénzért használtam jobb teljesítményű mobilt kapunk. Ez a legnagyobb érv mellette.
A másik szempont, hogy lehet azért adják el, mert rossz. Leesett, beázott, problémák voltak vele (mondjuk ez nem túl korrekt, de biztos van, aki nem korrekt). Szerencsére a legtöbben azért adják el, mert megunták és újabb modellre cserélték.
Ez utóbbi két módon előzhető meg. Az egyik, hogy ismerőstől vásárolunk (így még sosem kaptam rossz készüléket). A másik, hogy a kereskedő vállal rá garanciát. Ennek a hossza nem mindegy, van ahol csak pár napot adnak, de van ahol akár 6-12 hónapot is (ez utóbbi többnyire plusz pénz, de megéri érte fizetni, hiszen 6 hónap alatt garantáltan előjön, ha valamilyen hiba van a készülékbe). De akár olyan készüléket is ki lehet fogni, aminél vissza van néhány hónap a gyári garanciából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!