Melyik iphonet éri meg megvenni?
Most akarok androidrol ios-re váltani.
Szerintetek melyik az amit egy egyszerű halandó embernek is megéri megvenni?
Egyetértek, röhejesen túl van árazva, meg bonyolítva is, nekem soha nem kéne! Kicsi az akksija, nem bővíthető a memóriája, és hardveresen se valami ütős az árához képest! Ok, hogy az iOS nem annyira hardverfüggő, de árához képest akkor is kicsi!
Rajtam kívül mindenkinek iPhone-ja van a családban, így volt szerencsém kipróbálni, hát nekem abszolút nem jött be, úgy bonyolítva van, ráadásul értelmetlenül, mert ezeknek a dolgoknak abszolút semmi köze az adatbiztonsághoz! Például a kamera felbontás beállítását képtelenség megtalálni, már ha lehet egyáltalán. Képek kinagyításához sem elég széthúzni az ujjakat, hanem előtte kétszer koppintani is kell, vagy mi.. :/ És persze képek törlésénél sem jelenik meg mindig egyből rányomásra a kuka ikon, hanem ott is van előtte valami plusz!
Szóval én a helyedben mindenképp maradnék az Androidnál, illetve maradok is!
Ahogy a reklámban is mondják: "Ezt a váltást még gondolja át!"
bírom hogy az elöttem szólók nem értették meg hogy ő iphonet akar venni és nem androidot
én tavaly vettem használtan egy hetest egy megbiható gsm üzletből akiknek jól megy a városomba
instán is mindig kérdezz felelkjük van meg hasonló szóval megbizhatók
újonnan nem akartam venni mert ugyis mindenki pár év után telót cserél akkor minek a legujabb
használtan kifogsz egy hetest vagy 7+ jó áron akkor miért ne
azok még bőven jó telok
7 es széria alá én nem adnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!