Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone SE- vagy iPhonet 5s...

IPhone SE- vagy iPhonet 5s éri meg jobban megvenni a jelenlegi árak szerint, és miért?

Figyelt kérdés
Inkább a tapasztal iPhonosok véleményére lennék kíváncsi, mintsem egy "kűlsős" személyre.Amikre használni szoktam:fényképezni elég sokat szoktam és szeretem ha gyorsan fókuszál és szép képeket csinál a telefon, szeretném hogy a telefon időtálló legyen ne 2év után kuka és különbőző játékok,appeket is szeretnék vele gyakran játszani/alkalmazni.

2016. jún. 11. 20:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szempontjaidnak - bár ez aligha jelent meglepetést:D - iPhone SE felel meg jobban. 2 GB RAM és erősebb processzor már most érezhető, évek múlva pedig újabb iOS-ek nagyobb hardver követelményei pedig érezhetőek lesznek az 5s-en. Kamera is jobb SE-ben. 5s sem rossz telefon (már 2,5 éve rendületlenül szolgál:D), de ha ma kéne új telefont nézni, s több évre terveznék, biztos nem rá esne a választásom.
2016. jún. 11. 20:57
 2/7 anonim válasza:
100%
iPhone SE mindenkepp! Tobbel tud a sima 6 nal is!
2016. jún. 12. 23:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Csakis iPhone SE. Én 1 hónapja használom, nagyon jó, féltem, hogy csak a márkát fizetem meg, de egyáltalán nem erről van szó, azért a pénzért egy nagyon stabil, gyors telefont kaptam, s nem a márkát fizettem meg, hanem a minőséget, egyszerűen gyönyörű, nagyon szép képeket csinál, bár én 16 gigásat vettem, de ott van a Gmail, dropbox, külső vinyó tárhelynek, így a 64 gigás nem érte volna meg nekem, játszani meg nem szoktam telefonon. Úgyhogy biztosan nem fogsz rosszul járni vele.
2016. jún. 19. 00:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja, s BIZONYOS ESETEKBEN még a 6S-t is veri.
2016. jún. 19. 00:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek ment a zöld, még annyit hogy melyek azok az esetek és hogy nem kicsi a kijelző?
2016. jún. 20. 19:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy videóban tesztelték az iPhone-ok bekapcsolási sebességét (ha megtalálom belinkelem), s ott az SE gyorsabban felállt, mint a 6S.
2016. jún. 20. 21:44
 7/7 anonim ***** válasza:
2016. jún. 20. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!