Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lemerült tisztára a mobiltelef...

Lemerült tisztára a mobiltelefonom, de már fél órája nem bír bekapcsolódni. Hol lehet a hiba? SOS!

Figyelt kérdés

Iphone SE telefonom van. Teljesen lemerült a telefonom, de töltőn volt, mutatta, hogy tölti, és akkor is magától kikapcsolódott. Csak 1 töltőm van, és nem bír bekapcsolódni. Mit tegyek? Holnap megyek munkába, és még ébresztőt sem tudom felhúzni. Nincs még egy töltőm, csak ez az egy.

Mi a teendő ilyenkor? Mi a fenét csináljak, hogy kapcsolódjon be?

Kérlek segítsetek.

2019. máj. 26. 22:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát haver akkor semmit. Max holnap megmondod hogy elromlott a telefonod es nem ébredtél fel. 🤣 vagy elmesz orvoshoz hogy egesz nap ment a hasad, es kapsz egy napot. Esetleg valakinek most szolsz geprol neten hogy ugordjon be hozzad munka elott felebresztenj.
2019. máj. 26. 22:55
 2/3 anonim ***** válasza:

"Mi a fenét csináljak, hogy kapcsolódjon be?"

Csak ennyit:

https://www.youtube.com/watch?v=BYxi3E_KE_g

2019. máj. 26. 23:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Tegnap nem akartam már részletezni a videót, mert úgysem gondoltam komolyan, hogy szétszeded, de én akkut sem cserélnék, hanem csak kivenném, feltölteném, visszaraknám.

Utána kellene még megvizsgálni, hogy mi a gond voltaképpen, lehet más baja is.

2019. máj. 27. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!