Mobiltelefonom akkumulátortöltöttség jelzője csal, milyen megoldások lehetnek?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet megoldani a problémámat? Több napig tartja az egyik szinten, aztán nagyon gyorsan lemerül.
Lenovom van. Meg vagyok elégedve vele, csak ez az egy hibát találtam
2015. febr. 8. 22:56
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez más készüléknél is így van (saját tapasztalat) és nincs ezzel semmi baj. Sokáig bírja, oszt hirtelen összeomlik. Ha jól sejtem nem régi a készülék. Nics annak baja szvsz :) Akkor szokott 'csalni' ha már több éves az akksi és haldoklik, esetleg qrva hidegben. Akkor nincs más mint a csere (mármint öreg akksinál). De szerintem nálad nem ez van. Örülj hogy több napot is elmegy :)
2/3 A kérdező kommentje:
És akkor erre nincs megoldás? Bármikor 60%-ról lemehet 10-ig?
hogy tudom akkor ezt figyelni?
2015. febr. 9. 08:06
3/3 anonim válasza:
Hát figyi, ha előtte több napot elmegy akkor nem gáz. De ha nagyon zavar, menj be egy mobilokat árusító boltba, szervízbe és kérdezd meg őket. Szakszerű segítséget kapsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!