Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung dva la fleur?

Samsung dva la fleur?

Figyelt kérdés
MIbben másak a la fleur telefonok mint a simák? úgyértem külsőleg oké de a belseje is? a samsung diva érdekelne hogy az miben más.. meg akinek van la fleur változatban küldene képeket róla? köszönöm
2010. júl. 6. 19:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Samsung Diva nincs La' Fleur változatban.
2010. júl. 6. 19:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Amúgy nem mások mint a simák [és La' Fleur kizárólag F480-ban és s5230-ban van]
2010. júl. 6. 19:59
 3/7 A kérdező kommentje:
2010. júl. 6. 20:00
 4/7 anonim válasza:
nagyon jó kis telefon a hétköznapi használatra!! kicsi, jó a fogása és nagyon fürge =) 9/10 (nincs wifi)
2010. júl. 6. 20:09
 5/7 anonim ***** válasza:

1. vagyok. Hát google nem ad ki találatot xD

Mind1. Em kétlem, hogy lenne ilyenje bárkinek, aki fent van ezen az oldalon, mert nagyon új ha még én sem tudok róla [ilyen telót akartam-de nem valami jó+lassú. Ennyi pénzért jobb telót is kaphatsz...]

2010. júl. 6. 20:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Divába én is most látom életembe először. De végülis belsőleg sztem teljesen kizárt, hogy lenne különbség a La'Fleur és a sima váltózata között. S5230ba sincs semmi különbség. Ebbe se hiszem.
2010. júl. 13. 23:41
 7/7 Minzy válasza:
Nekem samsun diva la fleur van bronz színben.Ugyan olyan mint a többi diva csak hogy ezen van "virág"minta de egyébként ugyan az.Nem tudom hogy az összes diva orosz-e de nekem amikor először bekapcsoltuk orosz volt.Talán ennyi az egész.És igen létezik ilyen telefon csak ez biztos limitált kiadás vagy csak kevés van belőle az egész világon.
2011. febr. 20. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!