Lehet még valahol új Samsung S5230 La fleur-t kapni?
ezen kívül, pont tegnap láttam egy reklámot, hogy a telenor még forgalmazza és asszem 15ezerért
S5230-at lehet de La Fleurt nem tudom.
Sokan örülnének ha ez a szenny eltűnne a világról.
Első úgy látom nem tud olvasni...
Másodiknak köszönöm, megy a zöld kéz.
Harmadik: mik a tapasztalataid/ miket hallottál, amiért ilyen szépen beszélsz róla?
első vagyok, és képzeld tudok olvasni!
Amit linkeltem oldalt, ott függetlenek vannak, igen! Ha a kezecskéddel és az egérrel rákattintasz akkor több oldal ajánlatai vannak, de látom te nem tudsz olvasni...
Azt csak meg említettem, hogy van a telenornál is, ha nagyságának nem lenne elég azok az ajánlatok amiket linkeltem...de ezt nem kell figyelembe venni...
Idióta...
Köszönöm az értelmes, hasznos válaszokat, véleményt az offomra.
Első és egyben utolsónak: látom, te is intelligens ember vagy, leírtam világosan, hogy T-mobile-os/független érdekel, erre te jössz a Telenorral és még én vagyok idióta.
1: Rengetegen panaszkodnak már itt is rá.
2: Rengeteg a szériahibás.
3: Nekem is volt szerencsém (vagy balszerencsém) kipróbálni 1 hétre. Ez alatt az 1 hét alatt: A kijelző hol kapacitív akart lenni, máshol meg azt se érzékelt ha úgy benyomom az érintőképernyőt hogy majd leszakad az ujjam. De még mellette az óránkénti fagyások meg az egetrengető lassúsága a rendszernek. Úgyanezek a tapasztalatok az egyik ismerősömnél, és mégegyszer ugyanezek az érintőképernyő hibáját kivéve egy másiknál. Szervíznél mekkora sor volt mögöttem: 1-2 Galaxy mini, 1 Galaxy S, vagy 5-6 Samsung S5230. Végighalgattam mindegyiket mert nem voltam még éhes és ebőbl az 5-6-ból kb 4-en az érintőképernyőre a többi meg memóriakártya gondra vagy szoftverhibára panszkodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!