Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehet még valahol új Samsung...

Lehet még valahol új Samsung S5230 La fleur-t kapni?

Figyelt kérdés
T-mobilos/független, csak új, garanciás érdekel. Ja és ne mondjátok a vaterát és társait, mert onnan nem szeretnék vásárolni.
2011. júl. 25. 22:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

[link]

ezen kívül, pont tegnap láttam egy reklámot, hogy a telenor még forgalmazza és asszem 15ezerért

2011. júl. 25. 22:48
 2/16 anonim ***** válasza:
nem tudom pesti vagy e de ha igen most az auchanbe függetleneül 18ezer.
2011. júl. 25. 22:49
 3/16 anonim ***** válasza:

S5230-at lehet de La Fleurt nem tudom.

Sokan örülnének ha ez a szenny eltűnne a világról.

2011. júl. 25. 22:51
 4/16 A kérdező kommentje:

Első úgy látom nem tud olvasni...

Másodiknak köszönöm, megy a zöld kéz.

Harmadik: mik a tapasztalataid/ miket hallottál, amiért ilyen szépen beszélsz róla?

2011. júl. 25. 22:56
 5/16 anonim ***** válasza:
Kérdező én válaszolnék az offodra. Csak annyi hogy lassú mint állat könnyen karcolódik nem éri meg a pénzét semmit se tud, nekem egyfolytába kikapcsol nagyjábol ennyi lenne.
2011. júl. 25. 23:11
 6/16 anonim ***** válasza:

első vagyok, és képzeld tudok olvasni!

Amit linkeltem oldalt, ott függetlenek vannak, igen! Ha a kezecskéddel és az egérrel rákattintasz akkor több oldal ajánlatai vannak, de látom te nem tudsz olvasni...

Azt csak meg említettem, hogy van a telenornál is, ha nagyságának nem lenne elég azok az ajánlatok amiket linkeltem...de ezt nem kell figyelembe venni...

Idióta...

2011. júl. 25. 23:11
 7/16 anonim ***** válasza:
ja és ha azért mondtad, mert s5230ra kerestem, akkor tájékoztatlak, hogy az s5230 és a la fleur ugyanaz!!! Csak a la fleur egy külön színű virágos bizbaszos telefon,
2011. júl. 25. 23:13
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes, hasznos válaszokat, véleményt az offomra.

Első és egyben utolsónak: látom, te is intelligens ember vagy, leírtam világosan, hogy T-mobile-os/független érdekel, erre te jössz a Telenorral és még én vagyok idióta.

2011. júl. 25. 23:17
 9/16 bp1985 ***** válasza:
Használd a keresőt, és megtudod, hogy mi baja van. Szemétért ne adj ki pénzt.
2011. júl. 25. 23:18
 10/16 anonim ***** válasza:

1: Rengetegen panaszkodnak már itt is rá.

2: Rengeteg a szériahibás.

3: Nekem is volt szerencsém (vagy balszerencsém) kipróbálni 1 hétre. Ez alatt az 1 hét alatt: A kijelző hol kapacitív akart lenni, máshol meg azt se érzékelt ha úgy benyomom az érintőképernyőt hogy majd leszakad az ujjam. De még mellette az óránkénti fagyások meg az egetrengető lassúsága a rendszernek. Úgyanezek a tapasztalatok az egyik ismerősömnél, és mégegyszer ugyanezek az érintőképernyő hibáját kivéve egy másiknál. Szervíznél mekkora sor volt mögöttem: 1-2 Galaxy mini, 1 Galaxy S, vagy 5-6 Samsung S5230. Végighalgattam mindegyiket mert nem voltam még éhes és ebőbl az 5-6-ból kb 4-en az érintőképernyőre a többi meg memóriakártya gondra vagy szoftverhibára panszkodott.

2011. júl. 25. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!