Lehet még valahol új Samsung S5230 La fleur-t kapni?
látom azért a többiben felfedezted a dolgokat... az általam linkelt oldalon is van FÜGGETLEN (!!) la fleur
azért örülök, hogy előbb megnézted, utána panaszkodtál
mellesleg a google-t mindenki tudja használni..
"A kérdező kommentje:
Első úgy látom nem tud olvasni... "
Vagyishogy a kérdező nem tud olvasni ezért másra keni.
A linken a második telefon amit keres.
Én kérek elnézést, igazatok van, tényleg bennem van a hiba. Nem fogalmaztam elég egyértelműen, amikor a vaterát és társait említettem. Nem csak az aukciós oldalak kizárására gondoltam, hanem az összes webshopra, de ti ezt nem tudhattátok. Mikor feltettem a kérdést, válaszul konkrét üzleteket vártam (pl. nem rég az Euronics-ban volt ilyen), ahova besétálok és mielőtt kifizetném a készüléket kézbe vehetem, kipróbálhatom, nem pedig futár hozza és csak fizetés után döbbenek rá, hogy hibás vagy ami még jobb, hogy nem is az amit rendeltem.
Egyébként kár azon vitatkozni, hogy ki a nagyobb idióta, nem ez volt a kérdés, de már arra se érdekelnek a válaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!