Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehet még valahol új Samsung...

Lehet még valahol új Samsung S5230 La fleur-t kapni?

Figyelt kérdés
T-mobilos/független, csak új, garanciás érdekel. Ja és ne mondjátok a vaterát és társait, mert onnan nem szeretnék vásárolni.
2011. júl. 25. 22:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

látom azért a többiben felfedezted a dolgokat... az általam linkelt oldalon is van FÜGGETLEN (!!) la fleur

azért örülök, hogy előbb megnézted, utána panaszkodtál

mellesleg a google-t mindenki tudja használni..

2011. júl. 25. 23:20
 12/16 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Első úgy látom nem tud olvasni... "

Vagyishogy a kérdező nem tud olvasni ezért másra keni.

A linken a második telefon amit keres.

[link]

2011. júl. 25. 23:23
 13/16 A kérdező kommentje:

Én kérek elnézést, igazatok van, tényleg bennem van a hiba. Nem fogalmaztam elég egyértelműen, amikor a vaterát és társait említettem. Nem csak az aukciós oldalak kizárására gondoltam, hanem az összes webshopra, de ti ezt nem tudhattátok. Mikor feltettem a kérdést, válaszul konkrét üzleteket vártam (pl. nem rég az Euronics-ban volt ilyen), ahova besétálok és mielőtt kifizetném a készüléket kézbe vehetem, kipróbálhatom, nem pedig futár hozza és csak fizetés után döbbenek rá, hogy hibás vagy ami még jobb, hogy nem is az amit rendeltem.

Egyébként kár azon vitatkozni, hogy ki a nagyobb idióta, nem ez volt a kérdés, de már arra se érdekelnek a válaszok.

2011. júl. 26. 09:05
 14/16 anonim válasza:
a la fleur egy kicsit másabb mert a sima feketének egy menüje van a la fleurmak meg lapozgathatós 3 db
2011. júl. 26. 10:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Te észlény elöttem: Képzeld az enyémnek is 3-van át lehet váltani. Kérdező: Azér van rá a garancia hogy ha hibás akkor kicserélik...
2011. júl. 26. 11:49
 16/16 anonim válasza:
hogy lehet állítani?
2011. júl. 26. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!