Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung 5230 La Fleur tetszik?...

Samsung 5230 La Fleur tetszik? Kép lent!

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 18. 01:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha azt mondom hogy nem, akkor nem alszol ma?
2011. aug. 18. 03:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Még ha tetszene is, akkor sem vennék s5230-at se semmi alsó kategóriás samsungot (corby meg ilyen vackok). Nem azért, mert sznob vagyok, hanem, mert szoftver és hardver tekintetében borzalmasnak találom.
2011. aug. 18. 07:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Üdv.Nekem ilyen telóm van, elég szép, nagyon tetszik külsőre.Meg van benne nekem ami kell, tettem rá külön játékokat, képeket amiket a kijelző gyönyörűen mutat.Zenéket ezeket is jól lejátssza, hívásra tökéletes meg üzenet küldésre, hétvégén szoktam FM rádiót hallgatni az is jól megy rajta, fényképezni is jól tud. Szóval nekem nem nem kell a világ legdrágább telója mert most ez egy időre megteszi. Tervbe van véve ha ez elromlik akkor egy LG new Chocolate bl40-et kapok:

[link]

[link]

2011. aug. 18. 08:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze jó az a kijelző, csak egy kapacitív után furcsán megy vissza a saját rezisztatívjához.
2011. aug. 18. 08:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tetszik, vegyél bladet vagy vmit mert ez szar, enyi.
2011. aug. 18. 09:27
 6/7 anonim ***** válasza:

én nem vennék ilyet. azonkívül, h érintős (és ettől hiszi mindenki, hogy: JAJJJ de mőő telóm van!!)

nem jó ez. nekem kívülről is túl csicsás. semmi elegancia nincs benne. csak egy téglalap alakú izéé, amin virágok vannak...

2011. aug. 18. 09:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem. A Telefon meg főleg nem. Nézz androidosat. az S5230 a létező legrosszabb telefon. Szinte mindenkinek (VANNAK KIVÉTELEK) pár hét után: az amúgy is kezelhetetlen rezisztív képernyő tönkremegy, gyakran fagy, akadozik.

Ne vedd meg.

2011. aug. 18. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!