Camera2api minden root és unlock nélkül xiaomin lehetséges?
Figyelt kérdés
Szerettem volna custom romot használni de már feladtam 2,5 hét szenvedés után,hogy unlockoljam sikerrel a telefonom így megelégedtem volna ha a google camerát rátehetném a redmi note 5 telefonomra de ehhez is unlockolni kell vagy mi mert crasheléssel kidob és sok helyen említenek valami camera2api-t szinte mindenhol és ez akkor érhető el.Van erre bármi megoldás,hogy trükközés nélkül működjön? Esetleg arra ötlet,miért nem képes a mi flash unlockolni a telefonom? (bejelentkezve vagyok miuiba telon és az alkalmazásba is,boot loader és minden engedélyezve van a fejlesztőibe,a telefon gépre van csatlakoztatva és halkító+homemal boot loaderben van,de továbbra se lehet az "unlock" gombra menni)2019. ápr. 18. 18:18
1/2 anonim válasza:
Rosszul csinálod.
Step by step tutorial, minimális angol tudás szükségeltetik hozzá.
Itt tapasztalt, hozzáértő emberek szedik össze, mit és hogyan kell csinálni, egyetlen telefonnak sem állnék neki más utasítások alapján, csak a megfelelő XDA topic követésével.
Szívesen.
2/2 anonim válasza:
Bootloader unlock nekem ennyi elég volt az 5A-nál, kb. ezt írtad le te is:
Legyen MI fiókod, telefonon vedd is fel a MI fiókot, utána Developer optionsban a MI unlock statusban hozzárendelni a MI fiókodat, és utána fastboot állapotban a Miflash programmal el lehet végezni a nyitást. Mi maradt ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!