Garancia vesztés nélküli (KNOX mentes), ideiglenes root N910C-re (Samsung Galaxy Note 4) lehetséges?
http://pingpongroot
.co/PingPongRoot-tutorial.html
Úgy fél perc alatt 2. Azért mielőtt egy lekezelő 2 szavas választ adsz, rákereshetnél egyszer legalább.
Attól félek, hogy a KNOX ettől még ugrik, mert elvileg az egy fizikailag kisülő számláló. Ha egyszer is rootolok, vagy nem gyári ROM-ot teszek rá, akkor kisüti és cseszhetem. :( Szerintem legfeljebb saját érdekük van abban, hogy minél könnyebben vesszen a garancia, mert roottal leginkább a szoftvert lehet tönkre vágni, amit szerintem ők seperc alatt helyrehozhatnak, még garanciában is, semmi költségük nincs kb.
Van tapasztalatod benne, csináltad már valamilyen KNOX-os Samsung telefonon? Köszi, hogy normálisan válaszoltál. (És nem csak azért normális, mert pozitív számomra a válasz tartalma, hanem azért, mert nem flegma, lekezelő, tudálékos ahogy azt az előtted lévő tette. )
Te valami veszedelmesen nagy beképzelt tirpák lehetsz.
1. Fogd fel, hogy nem vagyok kíváncsi a fél szavas, megalapozatlan, lekezelő válaszaidra.
2. Ha ilyen irtó magabiztosan beszélsz, elmesélnéd, hogy hányszor csináltál ilyet leírás alapján és ugrott ténylegesen a knox, tapasztalatból beszélsz, hogy nem lehetséges, vagy csak a saját magad által olvasott, és elképzelt tézisek alapján érzed magad mindent tudónak? Tán ismered a telefonok hardverének és szoftverének legapróbb részleteinek felépítését, összefüggéseit, és le tudod vezetni, miért nem lehetséges, hogy valaki találjon rá kerülőutat?
3. INDOKLÁS, ismered ezt a szót?
4. Már az 5. válaszod könnyen cáfolható, mert a rootolás, knox ugrás nem teszi tönkre, csak a garancia veszik el...
Nagyon nem irigylem azokat az embereket, akiknek téged el kell viselniük akár nap, mint nap. Valakinek nagyon fel kéne pofozni téged szerintem, hogy visszaszállj a földre, és rájöjj, nem minden csak rólad szól. Mások válaszaira vagyok kíváncsi. A tiédre NEM, mert tapló vagy és nagy az arcod! Csak remélem, hogy nem vágtad még teljesen szét a kérdésem... elképesztő, hogy szinte minden kérdéshez jut ilyen ember. Felejtsd el ezt a kérdést, és menj máshova tudálékoskodni.
Tapasztalattal, vagy megalapozott tudással rendelkező emberek válaszát várom, és nagyon megköszönném továbbra is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!