Okostelefonok 2010 nem voltak annyira elterjedtek? Neked volt?
2014ben kaptam az elsőt. Addig egyszerű mobilt használtam. Pedig most kB minden nap használom az előnyeit.
2004ben már voltak blackberryk a suliban.
Na igen, mobilnetezni még nem nagyon lehetett velük. Inkább manager calculator volt sim kártyával. Ilyen értelemben valóban csak 2011-től vannak smartphone-ok.
De nagyon menők voltak :)
@14: az okostelefonok nem a mobilnettől azok. Ilyen alapon okostelefonok lettek volna annak idején az általam használt Sony Ericsson K és W sorozatú készülékei is.
A kritérium a teljes értékű operációs rendszer...
Akkoriban a HTC is az élvonalban volt, 2009-ben jelent meg pl. a TOuch Pro 2, szétcsúsztatható, alfanumerikus billentyűzettel rendelkező telefon. Ma már viccesnek ható, de akkoriban sztenderdnek számító 480x800 felbontással.
Ez akkoriban menőbb volt, mint a még ismeretlen Galaxy S.
Volt egy ilyenem, aztán egy-két hónap használat után visszaváltottam egészen a közelmúltig gombos telefonra.
Amúgy mindig volt a buta telefonok mellett egy tényleg őskövület, de hibátlanul működő fekete-fehér, DOS 5.0-ra épülő HP200LX palmtopom, határidőnaplónak, címjegyzéknek, táblázatkezelőnek. Ez asszem 96-től megvolt, és Nokia 2110-el összekötve még korlátozottan, de levelezni is lehetett vele. Ma is működik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!