Itthon miért divat leszólni az iPhonet, miközben Amerikában kb. csak Apple termékeket használnak?
En Amerikaban elek es egy Samsungnal is olcsobb telom van :D
Igaz hogy sok Iphone van kint de azert szoktam latni samsungot is.
Mindenki reszletre veszi ugyhogy en nem irigylem oket mert az en telom ki van fizetve, az apple tulajok meg fizetik a telefont minden honapban.
Szerintem az igazság valahol félúton van. Néhány évvel ezelőtt például az Apple telefonok valóban túlárazottak voltak, de ma már ez annyira nem mondható el, mert a többi gyártó csúcskategóriás telefonjai is ugyanúgy túl vannak árazva.
Emiatt, hogy régen drágák voltak az iPhoneok egyfajta státuszszimbólummá vált és ráragadt ez a dolog, hogy csak azért veszik meg az emberek, hogy felvágjanak vele.
Ebben van is némi igazság, hogy a vásárlók egy elég nagy része nem a tudása miatt vásárolja, hanem egyfajta "ékszer" -ként használja a telefont, hogy például szelfizésnél menőzzön, hogy az apple logó visszalátszik a tükörből.
Van az Appleösök másik része, akik valóban kihasználják a telefon tudását. Azt, hogy baromi stabil, gyors, megbízható és, hogy jól működnek együtt az apple eszközök.
Az elsőként említett emberek miatt van ez a megbélyegzés.
Amúgy ez a fajta viselkedés mindig is jelen lesz, hogy bántom a másikat, amiért más fajta eszközt használ mint én, máshogy gondolkodik, mást szeret vagy mások a nézetei.
Nagyon drága az iPhone a magyar piacra, és ráadásul a magyar ember státusszimbólumnak tartja a BMW-t, iPhone-t – akinek meg nem telik rá, az meg leszólja.
A konkurencia ugyanannyiba kerül (csúcs Samsung, csúcs Huawei). Akinek ez van, az meg azért blamálja az iPhone-t, hogy csökkentse a szorongását, hogy kiadta egy jobb gamer laptop árát egy telefonért.
Nem kell ezekkel foglalkozni. Ez csak egy telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!