Miért divat az iPhone-t leszólni?
Én nem ocsmárolom, de soha nem vennék, nagyon túl vannak árazva az iPhone-ok! De most komolyan: csak azért vegyek ilyet, mert a legjobban felkapott márka az Apple, divatmárka, és mert hű de menő nagy embernek nézik mások azt, akinek "harapott almás" telefonja van?! Én nem a márka, hanem a tudás alapján veszek telefont! Jó, persze ne legyen noname, de reálisan nézve akkor sem a márka a legfontosabb!
Memória nem bővíthető - eleve kiesik nálam. Direkt nem bővíthető, inkább fizessek többet a nagyobb tárhelyért? - nem érdekel az üzletpolitika, engem nem fognak anyagilag lehúzni!
Túlságosan zárt rendszer - nem szeretnék akadályokba ütközni! Felhasználóként a saját telefonommal azt csinálok, amit akarok, amit Androiddal meg tudok csinálni, iOS-szal azért ne tudjam, mert a rendszernek nem tetszik?!
A telefon árában még az Apple szolgáltatásait is meg kell fizetni előre - amiket nem is használnék?
Hardvertől független rendszer - és? Az Android ugyan hardverfüggő, de ha kellően erős a hardver, és jól van optimalizálva a szoftver, akkor az Android is stabil, ráadásul az erősebb hardver sokkal vonzóbb is!
Kijelző - Androidnál már a középkategória alsó határán is FHD megy, ami iPhone-okban csak a csúcsmodelleknek van! Átlagban 120-150 ezerért csak 750 pixeles panelt kap az ember, na ez aztán a fukarság!
Akksi - na az meg minden kategóriában fele akkora, mint egy átlag Androidos telep.
Száz szónak is egy a vége, kétségtelenül nagyon jó az iPhone-ok minősége, de az árukat akkor sem érik meg, harmadáron szerintem 2x jobb Androidosokat lehet kapni! Tudnék iPhone-t venni, de nem hiszem, hogy annyira ki tudnám használni, mint egy több tízezerrel olcsóbb Androidost!
Sokan túloznak, de azért szólják le egyre többen, mert nincs már akkora különbség az iPhone és az Android között felhasználói élményben, megbízhatóságban, mint régen. Pedig még most is az él a köztudatban, a marketing is azt próbálja elhitetni a vevőkkel.
Amikor megjelent az első iPhone, mindenki el volt szédülve az összeszerelés minőségén, az azonnali reakción, gördülékeny működésen. Ma már szinte egy középkategóriás Androidos telefon is hozza ugyanazt a minőséget, sebességet mint egy iPhone.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!