Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért divat az iPhone-t leszólni?

Miért divat az iPhone-t leszólni?

Figyelt kérdés
Pl, most nagyon sok cikk jelent meg, hogy "Bemutatták iPhone X-et" erre olyan a kommentek nagy többsége, hogy "ez szar" "Az 50e-s simán veri" "az iOS egy fos" "iFos" Ezt azért csinálják az emberek, mert drága? Ennyire irigyek? Csak mert kétlem, hogy értelmes FELNŐTT emberek valóban komolyan gondolják, hogy az iPhone X ocsmány? Vagy, hogy az iOS mennyire szar?! Mert azt megértem, ha a 10 éves pistike kiírja, mert a szülei b..znak neki venni 370-ért.Maygár. Ez külföldön is így van? Vagy ez is egy jó magyar szokás, olyan "ha az én lovam megdöglik, akkor a szomszédé is dögöljön meg" fajta? Várom azok válaszát is, akik szerint az új iPhone szar! Ezt mire alapozzátok? Használtatok már Apple készüléket (és itt most a "kipóbátam a telenórba' " nem ér :D)

2017. szept. 14. 18:16
 1/10 anonim válasza:
100%
Én nem adnék ki értük sok-százezret. Ugyan tini vagyok, de nem használom nagyon másra a telefonomat híváson, néha netezésen és messenger használaton kívül. Szóval nincs is rá szükségem. Nem vagyok meghalva a telefonokért, meg más elektromos kütyükért sem. Mondjuk én nem szapulom az IPhone-t.
2017. szept. 14. 18:22
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Van iPhone-om és iPadem is, mindkettőt szeretem, utóbbit sokkal jobban, megbízhatóbb és strapabíróbb. Hozzáteszem, nem saját, céges mind a kettő, magamnak egyiket se vettem volna meg, és nem azért, mert nincs rá pénzem.:-) Vannak előnyei az ios-nak, viszont annyival nem tud többet, amennyivel többe kerül, mint egy jó minőségű androidos cucc. Hátránynak élem meg, hogy az apple-cuccok memóriája nem bővíthető, zenék feltöltése rájuk nehézkes, a velük készíthető képek minősége pedig a fasorban sincs pl. egy LG G3-hoz képest, ami még csak nem is egy csúcsminőségű telefon. Akksicsere sem oldható meg házilag, pedig az az egyik gyenge pontja pl. az 5-ös szériának. Úgyhogy összességében az a véleményem, hogy az Apple-holmik jók, de túlhype-olásból adódóan erősen túlárazottak. Van a családban néhány jó androidos telefon, amik 80-90 ezerért legalább annyit tudnak, mint az iphone-ok, ráadásul a hátrányaik nélkül.
2017. szept. 14. 18:51
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát igen, ilyen is van, de ez nagyon ritka sajnos manapság...
2017. szept. 14. 18:52
 4/10 A kérdező kommentje:
#2 Köszi a választ! nekem sem a legújabb iPhone van (5S), és azért vettem meg, mert már zsinórban a 3. andoridos telefonom romlott el rövid időn belül :D Igaz 4 éves, de nagyon jól bírja :D Pont tegnap tettem rá az iOS 11-et, és hát nem a leggyorsabb, de nem is lassú :D Még így is veri 1-2 mai androidos telefont..
2017. szept. 14. 18:55
 5/10 A kérdező kommentje:
Mármint az 5S széria 4 éves, nem az én telefonom :D
2017. szept. 14. 18:55
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
Nekem is volt 5S-em, fél év után powerbankot vittem magammal, ha pl. nem kocsival utaztam és nem tudtam 3-4 óra után töltőre tenni, mert az akksija nagyjából ennyit bírt. Volt előtte több anroidosom, a HTC-t utáltam, a többi oké volt, a családban leginkább az LG jött be (G3, Flexből a 3 GB RAM-os), évekig gond nélkül bírják, egy párezres akksicserével.
2017. szept. 14. 19:09
 7/10 A kérdező kommentje:
A powerbankos megoldás nekem is ismerős :D Én is viszem mindenhova magammal :D :D
2017. szept. 14. 19:16
 8/10 anonim ***** válasza:
90%

Én nem ocsmárolom, de soha nem vennék, nagyon túl vannak árazva az iPhone-ok! De most komolyan: csak azért vegyek ilyet, mert a legjobban felkapott márka az Apple, divatmárka, és mert hű de menő nagy embernek nézik mások azt, akinek "harapott almás" telefonja van?! Én nem a márka, hanem a tudás alapján veszek telefont! Jó, persze ne legyen noname, de reálisan nézve akkor sem a márka a legfontosabb!

Memória nem bővíthető - eleve kiesik nálam. Direkt nem bővíthető, inkább fizessek többet a nagyobb tárhelyért? - nem érdekel az üzletpolitika, engem nem fognak anyagilag lehúzni!

Túlságosan zárt rendszer - nem szeretnék akadályokba ütközni! Felhasználóként a saját telefonommal azt csinálok, amit akarok, amit Androiddal meg tudok csinálni, iOS-szal azért ne tudjam, mert a rendszernek nem tetszik?!

A telefon árában még az Apple szolgáltatásait is meg kell fizetni előre - amiket nem is használnék?

Hardvertől független rendszer - és? Az Android ugyan hardverfüggő, de ha kellően erős a hardver, és jól van optimalizálva a szoftver, akkor az Android is stabil, ráadásul az erősebb hardver sokkal vonzóbb is!

Kijelző - Androidnál már a középkategória alsó határán is FHD megy, ami iPhone-okban csak a csúcsmodelleknek van! Átlagban 120-150 ezerért csak 750 pixeles panelt kap az ember, na ez aztán a fukarság!

Akksi - na az meg minden kategóriában fele akkora, mint egy átlag Androidos telep.

Száz szónak is egy a vége, kétségtelenül nagyon jó az iPhone-ok minősége, de az árukat akkor sem érik meg, harmadáron szerintem 2x jobb Androidosokat lehet kapni! Tudnék iPhone-t venni, de nem hiszem, hogy annyira ki tudnám használni, mint egy több tízezerrel olcsóbb Androidost!

2017. szept. 14. 19:30
 9/10 anonim ***** válasza:
65%
Miért divat az Applet annyira Isteníteni?
2017. szept. 14. 19:43
 10/10 anonim ***** válasza:
80%

Sokan túloznak, de azért szólják le egyre többen, mert nincs már akkora különbség az iPhone és az Android között felhasználói élményben, megbízhatóságban, mint régen. Pedig még most is az él a köztudatban, a marketing is azt próbálja elhitetni a vevőkkel.

Amikor megjelent az első iPhone, mindenki el volt szédülve az összeszerelés minőségén, az azonnali reakción, gördülékeny működésen. Ma már szinte egy középkategóriás Androidos telefon is hozza ugyanazt a minőséget, sebességet mint egy iPhone.

2017. szept. 15. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!