IPhone-t miért tarják divat telefonnak?
Nem értem, ugyebár ha valami divatos abból sok embernek van, de én megyek az utcán és inkább sony,meg samsungokat látok. Samsugot a legtöbbet,és az iPhone-t tartják divat telefonnak, de miért?
Azért mert drága? ez hülyeség, Ennyi erővel a Lamborghini is divat kocsi, mert drága??
ezt azok nem fogják megérteni, akik nem ilyen szempontból vásárolnak. például én sem. azért volt régebben iOS, meg azért is szeretnék most is azt, mert számomra az a kedvenc rendszer. aki minden évben megveszi a legújabbat, még tán azt sem 100%-ig lehet divatmajomnak nevezni, de 90%-uk csupán azért veszi, mert feltűnő akar lenni...és ez addig működni is fog, ameddig az emberek "irígykednek" rá...sokan tudod mondják, hogy ők nem irígyek, csak okosak, mert nem adnak ki ennyi pénzt egy telóra...ez nem igaz...bennük is ott az irígység, mert hangot adnak a véleményüknek...ha mindenki saját dolgával lenne elfoglalna, akkor nagy valószínűséggel ez a réteg, aki villogni vesz akármilyen terméket, megszűnne.
pont annyira igaz erre is az a mondás, hogy ne etesd a trollt :D az is megunja a piszkálódást, ha nem figyelsz rá.
Ez hülyeség hogy annyit tud mint egy 30ezres.
Ez samsungnál meg a többinél is igyvan.
Akkor mindenki 30ezres telefonokkal szaladgálna nem?
28%-os...már másik kérdésnél is tartozol nekem magyarázattal...ott se írtad meg...légy oly kedves, fejtsd már ki, mik azok a dolgok, amiben egy samsung galaxy s5 többet tud, de olyanokat mondj, amire mindenkire, minden nap szüksége van, és ha az nincs benne, akkor nehezebb az élet...:D
ez a szánalmas, én leírom a legtöbb kérdésnél az indoklást, te meg csak hőbörögsz, hogy így túlárazott meg úgy túlárazott, meg közbe a másik többet tud...írd le...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!